AcasăPoliticaRareș Bogdan, lovitură totală pentru Nicuşor Dan! Primarul Bucureştiului a pierdut sprijinul...

Rareș Bogdan, lovitură totală pentru Nicuşor Dan! Primarul Bucureştiului a pierdut sprijinul PNL-ului: „E haotic”

rares-bogdan-pnlRareș Bogdan, lovitură totală pentru Nicuşor Dan! Primarul Bucureştiului a pierdut sprijinul PNL-ului: "E haotic"

Rareş Bogdan a precizat că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi de modul în care este administrat Bucureştiul care a devenit un oraş ”haotic”.

Fostul realizator TV a subliniat că va exista o analiză serioasă pe această temă, dar că el nu îşi propune că candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Liberalii, nemulţumiţi de administraţie

Rareş Bogdan a ţinut să precizeze că nu-şi propune să candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

„Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea.

Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi au cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul, a declarat Rareş Bogdan la Realitatea Plus.

Bucureştiul, un oraş haotic?

Europarlamentarul este de părere că Bucureşti este un oraş haotic şi crede că încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei se apropie de final.

Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit.

Deci sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori, şi o spune un ardelean da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melaj cultural, pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis, oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune.

Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va va face şi au trecut de 2 ani de zile”, a declarat Rareş Bogdan.

Liberalul a adăugat că nu îşi doreşte să candideze la postul de primar al Capitalei, dar că liberalii au soluţii.

author avatar
Andrei Ștefan
464 afisari

8 COMENTARII

  1. Aceasta vipera comunista simbol de ciuma galbena, e plin de ipocrizie, parvenitism si tupeu.Se crede buricul pamantului.Isi lauda peneleaua de numa, numa, aia care a tinut tara la opinca, iobagie si bordeie,in crunta saracie. Au pus laba pe mostenirea comunistilor si au dat tara si bogatiile ei pe spagi grase la straini. Asa ciordeau si pe vremea lui maniu,carol si mihalache. Pentru furaciuni i-au dus comunistii la suf si canal.Nu le-a placut munca, numai furaciunea!

  2. Nicușor Dan o fi pierdut sprijinul PNL? Care PNL? PNL nu mai exista ci avem un singur partid stat numit psdpnl. Despre Rareș Bogdan? Un bulangiu nenorocit la fel ca iohannis. Acesti netrmnicii și-au bătut joc de dreapta romanesca. Pana la alegeri prezidențiale și parlamentare iohannis, Rareș Bogdan și PNL le spuneau celor de la PSD „cima roșie”. După alegeri ia scos de la guvernare pe de la usr și au făcut guvernul cu cei de la PSD. Concluzia la alegerile următoare PNL nu va mai face pragul. În 2007 PNL condus atunci de bulangiul Tăriceanu ia scos de la guvernare pe cei de PDL și a guvernat minoritar cu sprijinul psd. În 2012 PNL sa căsătorit cu PSD făcând alinta USL. Atunci propunera USL pentru postul de premier a fost klaus iohannis. Istoria sa repetat acum a 3 oara. Mai poate PNL sa se prezinte ca fiind partid de dreapta când PNL vrea sa guverneze doar cu PSD? La alegerile din 2024 PNL nu-i va mai putea păcăli pe romani pentru ca asa cum am mai spus PNL nu mai exista ci avem un singur partid unic psdpnl.

    • Partid unic adica PCR FSN care s-a spart in FSN1(PSD)…..FSN2(PDL)
      Trebuie alt partid fara jigodiile mafiote ale lui Soros-Brucan ca cei de mai sus
      Un fel de AliantaNationala de exemplu

  3. ,,Nicusor sau intelege ,doarme bine intr-o noapte,se trezeste si intelege ca nu mai merge sa opreasca aici nici investitii si in acelasi timp nici sa ne explice ca va face va face ,va va face, si au trecut de 2 ani de zile…”…Iata exprimare de hot Liberal Probabil scolile obscure pe care le-a absolvit sunt de vina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger