Cauta

Orban îl demolează pe Ciucă: „PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu” – VIDEO

(sursa foto: Ludovic Orban/Facebook)

Ludovic Orban, actualul lider al partidului Forța Dreptei, fost premier și ex-președinte al PNL-ului, a lansat un nou atac la adresa foștilor colegi din formațiunea liberală, condusă de către șeful Guvernului, Nicolae Ciucă. Nici premierul nu a scăpat de critici. 

Într-o intervenție la un post de televiziune, Ludovic Orban l-a „demolat” pe actualul prim-ministru, criticându-i, între altele, abilitățile în materie de comunicare publică. Mai mult, nu-i dă prea mari șanse nici în eventualitatea în care ar intra în cursa pentru Cotroceni. Totodată, în opinia lui Orban, PNL „a intrat deja într-un declin grav, care se va accentua”.

După rocadă, premierul Ciucă va avea mari probleme și va mai rămâne președinte al PNL doar dacă-l va sprijini Iohannis: Ciucă n-are nicio legătură cu liberalismul, cu PNL. Nu înțelege politică, nu înțelege economie, nu înțelege administrație. E un premier care nu-l reprezintă decât pe Iohannis, nu reprezintă electoratul PNL”, a declarat Orban, marți seară, citat de b1.ro.

A taxat modul în care comunică Ciucă: „Dacă-l lași fără hârtie sau prompter…”

Mai mult, Orban susține că Ciucă va rămâne fără autoritate în PNL, odată ce nu va mai conduce guvernul. „Eu nu mi-l imaginez pe Ciucă în postura de candidat la președinție. Ciucă încă e acceptat ca președinte (al PNL) că are funcția de premier și are pâinea și cuțitul în materie de funcții, de alocări de resurse către clientela de partid. Când nu va mai fi premier, nu va mai avea această putere și nu va mai avea absolut niciun fel de autoritate”, a mai spus fostul șef al formațiunii liberale.

Ludovic Orban n-a ocolit nici latura comunicării publice, la care, din câte a lăsat să se înțeleagă, Ciucă n-ar excela. Dimpotrivă.

Ciucă are mari probleme inclusiv în comunicarea cu cetățenii. Dacă-l lași fără hârtie sau prompter, nu mai cunoaște bine decât o singură literă a alfabetului”, a susținut Orban.

Nu vede bine PNL-ul: „E în postura de tovarăș de drum”

Orban a făcut referire și la situația fostului său partid, PNL, în contextul intrării la guvernare alături de PSD. PNL „a intrat deja într-un declin grav, care se va accentua”, susține liderul partidului Forța Dreptei.

„PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu și e în postura de tovarăș de drum, dar în poziție secundară, care nu mai are capacitatea de a impune vreo politică liberală.

După preluarea de către PSD a poziției de premier, PNL nu va mai exista în actuala guvernare și asta va duce la prăbușirea PNL, că nu mai reprezintă pe nimeni decât pe sine și cei care dețin funcții sau sinecuri în structuri guvernamentale la nivel național și central”, a mai declarat Ludovic Orban.

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version