Cauta

Nemultumirile lui Dragnea dupa amanarea bugetului

Liviu Dragnea: Soros a finanțat răul în România

Dupa cum era de asteptat, liderul PSD n-a primit deloc bine vestea ca s-a amanat aprobarea, in sedinta de Guvern, a proiectului bugetului, care era asteptat deja la Parlament, pentru parcurgerea procedurilor de urmat in vederea adoptarii. Mai nou, votul final ar putea fi dat nu saptamana viitoare, cum era preconizat, ci urmatoare, undeva pe marti.

„N-am reusit sa inteleg notiunea termenului de celeritate, de azi pana marti (…) toti asteptam pana marti, dupa sedinta CSAT-ului”, a subliniat ironic Dragnea, cu referire la anuntul din directia Cotrocenilor pe acest subiect, in care s-a utilizat aceasta formula. (DETALII AICI).

Fara sa treaca deloc cu vederea faptul ca avizul CSAT este unul consultativ, aspect mentionat nu doar o data, seful PSD a tinut sa mentioneze ca Guvernul a luat decizia corecta sesizand acest for, dar si ca „toti membrii CSAT sunt in Bucuresti” si ca ar fi fost suficient timp ca sedinta consiliului sa aiba loc chiar in cursul acestei zile.

Totodata, aducand in vedere faptul ca „bugetul este construit responsabil”, Dragnea a continuat, adaugand ca „orice intarziere pentru bugetul de stat nu ajuta nimanui, de ce s-a ajuns la aceasta decizie mi-e foarte greu sa inteleg”.

Va amintim ca dupa ce s-a aflat de programarea sedintei CSAT pentru martea viitoare, premierul a anuntat, la randul sau, ca va convoca o reuniune a ministrilor sai „imediat” dupa ce se va fi incheiat intrunirea de la Cotroceni, prezidata, confirm cutumelor, de catre seful statului. (DETALII AICI)

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version