AcasăPoliticaBugetul in stand-by: Guvernul s-a adresat CSAT vineri. Iohannis a convocat sedinta,...

Bugetul in stand-by: Guvernul s-a adresat CSAT vineri. Iohannis a convocat sedinta, „cu celeritate”, pentru marti

Amanare la amanare. Dupa ce sedinta de vineri a Executivului, in care ar fi urmat sa fie aprobat bugetul si trimis Parlamentului, in vederea adoptarii, a inceput cu o intarziere de mai bine de patru ore fata de ora anuntata intial, s-a aflat in primul rand motivul, dar si faptul ca adoptarea proiectului ar putea avea loc abia saptamana viitoare.

Proiectul de act normativ- in speta a doua lui forma- a fost terminat, insa pentru a primi unda verde de la Palatul Victoria avea nevoie de un aviz de la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. In acest sens, s-a trimis o solicitare de analizare a proiectului in privinta aspectelor ce tin de alocarile pentru institutiile din sfera securitatii nationale. Doar ca, in cursul dupa-amiezii, din directia Cotrocenilor s-a aflat ca sedinta CSAT-ului a fost convocata „cu celeritate”, dar ca va avea loc abia martea viitoare, adica in ultima zi a acestei luni.

„Proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit, in aceasta dupa-amiaza, la Secretariatul CSAT. In acest sens, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru marti, 31 ianuarie a.c., ora 12:30, in vederea analizarii proiectului de buget”, se mentioneaza in comunicatul Presedintiei.

Ca urmare, discutia pe marginea proiectului de buget se vor amana si ele, pentru martea viitoare, dupa sedinta CSAT-ului, aspect confrimat de catre premierul Grindeanu insusi.

Cititi si: Guvernul, gata sa probe bugetul

291 afisari

1 COMENTARIU

  1. Balegare,mugetul ca mugetul,dat cu tinutul saimuiesc cum ramane,tot mutalak ai ramas sau esti de acord cu ciopartirea coloniei pe care o conduci rau ca gubernator,hai odata si reactioneaza cu celeritate sau ilaritate,cum o fi dar zii ceva.Cat a fost guvernul tau ai stat mutalak,de cand ai simtit,vorba vine,ca il pierzi a dat streichea in matale si mugeti rar si apasat in fiecare zi,mai balegare.Nu esti decat un mercenar pe post de guvernator,nu te-am votat deoarece,ca si pe basanau,te-am ginit ca esti las si tradator al acestei natii,din care nu faci parte,ca atare sabotezi executivul si parlamentul si pentru ceea ce incearca sa faca bine pentru saracime.Balegare,dupa ce m-a tradat crinuta,care a aruncat pnl in bratele pdl,m-am orientat la alde taricelul si aper sa nu ma tradaze si asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger