Cauta

Magistrații au decis soarta lui Clotilde Armand! Cine va conduce cel mai bogat sector din Capitală în următorii 4 ani

Clotilde Armand

Magistrații tranșează joi soarta lui Clotilde Armand. Cine va conduce cel mai bogat sector din Capitală în următorii 4 ani / foto: Digi 24

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 se vor pronunța, joi, în privința rezultatului alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 1. S-au făcut acuzații de fraudă, după ce în spațiul public s-au scurs imagini din camera în care se aflau sacii cu voturile.

UPDATE 13.34. Clotilde Armand a fost validată în funcția de primar al Sectorului 1. Daniel Tudorache mai are o șansă, deoarece decizia Judecătoriei Sectorului 2 poate fi atacată cu apel în termen de 2 zile.

Instanţa a stabilit ca în dosarul privind validarea primarului termenul să fie pe data de 14 octombrie. Miercuri, instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar pentru data de 15 octombrie. Decizia va fi pronunțată în prezența lui Clotilde Armand şi Dan Tudorache. Nu va fi definitivă, transmite stiripesurse.ro, urmând apelul. O decizie definitivă ar putea să fie dată abia săptămâna viitoare, când vom afla cine va conduce cel mai bogat sector din București.

Actualul edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, candidat PSD, susține ipoteza fraudei electorale. Acesta a făcut plângere penală la Parchetul General şi Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1. Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost văzuţi niște persoane, despre care se crede că sunt membri ai USR-PLUS, manipulând saci cu voturi, noaptea, chiar în prezenţa preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Bogdan Sprâncu.

Sorin Ovidu Vîntu: „O operaţiune gândită de specialişti din serviciile secrete”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu lansează o explocaţie inedită pentru scandalul de fraudă electorală de la Sectorul 1.

„Majoritatea populaţiei a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicităţii aceste imagini? Este clar o operaţiune măcar gândită de nişte specialiştii din serviciile secrete. De ce au fost date publicităţii? Ca să arate tuturor că USR nu se deosebeşte de celelalte partide. Aşa este. Pentru că acelaşi sistem politic va genera aceiaşi oameni politici. Nu doar acum s-au furat voturi. Din ’90 încoace, exceptând poate alegerile din 1990, toate celelalte au fost măsluite. Toate partidele au făcut şi fac exact acelaşi lucru. Ni s-a arătat că şi USR-iştii sunt la fel. Nişte derbedei, ca toţi ceilalţi. Trebuie schimbată Constituţia României, trebuie schimbat sistemul politic românesc, trebuie pus pe acest trup care se cheamă România un cap”, afirmă Sorin Ovidiu Vîntu, într-o înregistrare video publică pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Euroins a dat România în judecată! Suma în litigiu: peste 500 de milioane de euro! Ce acuze aduc bulgarii
  • Exit mobile version