AcasăPoliticaScandalul alegerilor din Sectorul 1. Tudorache, mutare bombă! O va afecta grav...

Scandalul alegerilor din Sectorul 1. Tudorache, mutare bombă! O va afecta grav pe Clotilde Armand

Daniel TudoracheScandalul alegerilor din Sectorul 1. Tudorache, mutare bombă! O va afecta grav pe Clotilde Armand

Daniel Tudorache merge până în pânzele albe ca să demonstreze că alegerile pentru Primăria Sectorului 1 au fost fraudate. Actual edil vrea să invalideze rezultatele, pentru a repeta scrutinul.

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit despre o mutare importantă făcută de Tudorache în instanţă, legată de alegerile de la Sectorul 1.

„Este o cerere de intervenţie făcută de domnul Daniel Tudorache în care solicităm să se ia act că e vorba despre o fraudă electorală, cu toate dovezile pe care le-am adunat până acum şi să se invalideze rezultatul alegerilor la Primăria Sector 1, în vederea repetării alegerilor. Termenul fixat de către judecător este luni, 12 octombrie, pentru diverse motive procedurale, pentru depuneri de acte şi aşa mai departe. Probabil că luni se va discuta admisibilitatea în principiu a cererii noastre de intervenţie, iar dacă se admite atunci noi vom putea să aducem probele pe care le avem în legătură cu frauda electorală”, a explicat Gheorghe Piperea pentru DC News.

Întrebat dacă, între timp, se poate valida mandatul lui Clotilde Armand, Gheorghe Piperea a răspuns: „Bineînţeles că nu. E doar un candidat ales cu sacii în momentul de faţă. Până când nu se validează de către Judecătorie mandatul, nu are calitatea oficială de primar. De altfel, acelaşi lucru e şi în cazul lui Nicuşor Dan, doar că în acest caz se pronunţă Tribunalul şi nu Judecătoria. Vom vedea luni; până atunci mandatul nu este în vigoare”, a declarat avocatul Piperea.

Tudorache a făcut plângere penală

Dan Tudorache a făcut o plângere la Parchetul General şi SIIJ împotriva procurorului care a ocupat funcţia de preşedinte de Biroului Electoral de Circumscripţie Sector 1. Acesta îl acuză de abuz în serviciu. De asemenea, plângerea penală a fost formulată de PSD şi împotriva liderului USR, Dan Barna, precum şi a membrului USR, Andrei Nicolaescu.

Actalul edil al Sectorului 1 a declarat zilele trecute că la Biroul Electoral al Sectorului 1 a fost găsit un sac de voturi ștampilate pe PSD și ALDE.

„M-a sunat reprezentantul PSD, mi-a comunicat ca a sunat la 112 si se asteapta politia. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla acolo. Nu a pus niomeni mana pe ele, ca sa nu se spuna ca au fost puse acolo. Sper sa fie si camere de filmat acolo. Banuiesc ca vom vedea imagini cu politia ridicand aceste voturi. Conform procesului verbal sunt la 1003 sau 1004, dar daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, a declarat Dan Tudorache la România TV.

author avatar
Andreea Vlad
1.186 afisari

4 COMENTARII

  1. S-au fraudat sigur in toata tara, altfel nu castigau mancrutii penelisti ( penalisti ) alegerile

  2. Dan Tudorache merita toata sustinerea si respectul oamenilor.trebuie sa nu permita ca o excroaca, astfel dovedita, o puscariabila asa cum este CLOCOTITA ARMAND SA AJUGA LA BANII PUBLICI AI BUCURESTENILOR. Grav este insa alta ceva se vede cu ochii liberi ca-n Tribunalele si curtile de apel misuna impostoare judecatoare care sunt deja vandute infractorilor PNL/USR/Iohannis. Sa speram ca nu vor judeca aceste rebuturi ale jsutitiie baisit /iohannsite ci judecatori demni si de onoare.

  3. Pai Closette e sustinuta de frantzuji,unde mai da ia cate o limba, ca transei ii place la doo capete sculate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger