Cauta

Liviu Dragnea, pe marginea prăpastiei, în închisoare? Codrin Ștefănescu: „Se simte abandonat, uitat, neglijat”

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, pe marginea prăpastiei, în închisoare? Codrin Ștefănescu: "Se simte abandonat, uitat, neglijat”

Codrin Ștefănescu, prietenul și aliatul din PSD al lui Liviu Dragnea, a venit cu informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate, mai ales psihică, a fostului lider al social-democraţilor.

Politicianul a descris o stare deplorabilă în care s-ar afla Liviu Dragnea. „Se simte abandonat, uitat, neglijat”, a afirmat politicanul.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului!

E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește!

Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Adresa la care fanii îi pot scrie lui Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu a mai menționat și adresa de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună”:

Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”.

Altfel, fostul lider PSD a trecut printr-o grămadă de stări în penitenciar. A aflat că este cercetat în al patrulea dosar deschis de DNA, apoi a scapat de dosarul „Brazilia”, apoi i s-a transmis că se poate întoarce la muncă, în puşcărie.

Ultima e o decizie cu miză pentru Liviu Dragnea, care așteaptă anul acesta o eliberare condiționată, pentru care se va ține cont și de orele de muncă prestate.

Ultimele stiri

  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Veşti proaste despre Kate Middleton după anunţul că se luptă cu cancerul!
  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Exit mobile version