Cauta

Liviu Dragnea aruncă BOMBA: îşi face partid? Iată ce model extremist şi-a ales!

liviu dragnea

Liviu Dragnea aruncă BOMBA: îşi face partid? Iată ce model extremist şi-a ales!

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, exclus din această formaţiune politică în urma condamnării la închisoare, pe care a şi ispăşit-o, a venit cu o „bombă” pe scena politică: îşi face şi el partid.

Ce model extremist şi-a ales Dragnea? Ar urma să fie unul cu tentă naționalistă și va urma să se bată pe același electorat cu Alianța petru Unitatea Românilor (AUR) și Partidul Neamului Românesc (PNR) unde activează Diana Șoșoacă.

Cum a reacţionat Marcel Ciolacu?

Anunţul lui Liviu Dragnea privind crearea unui nou partid este „prea mult”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El amintește că și alți foști președinți ai partidului – Mircea Geoană, Victor Ponta – au încercat același lucru.

Am discuţii cu toţi foştii preşedinţi ai partidului, mai puţin cu domnul Liviu Dragnea, cu care n-am avut această plăcere. Nici cât timp a fost închis, nici… Cred că cel mai potrivit este Codrin (Ştefănescu – n.r.) să spună dacă îşi fac sau nu partid.

Deci ar fi al treilea preşedinte, nu? Că şi Mircea Geoană şi-a făcut partid, şi Victor Ponta. Acum, dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al treilea, nu? Poate reuşeşte”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cum se va numi partidul lui Dragnea?

Nimeni nu știe clar cum se va numi noua formațiune politică și din acest motiv au fost avansate mai mute posibile nume: Alianța Naționaliștilor Români, Partidul românilor, Alianța Pentru Patrie, România puternică, Uniunea Pentru Patrie.

Vom fi judecaţi atât pentru rezultate, cât şi pentru ce am reuşit să întoarcem PSD-ului, care mie unul mi-a conferit foarte multe lucruri, inclusiv un statut social.

Dar să încerci, din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale – fiindcă Liviu Dragnea, de exemplu, a fost un preşedinte – în ceea ce priveşte organizarea partidului,

în loc să cauţi calea dialogului, să vii să anunţi că-ţi creezi un partid, mi se pare prea mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent ce se va întâmpla.

Cu toţii suntem trecători în funcţie, la un moment dat ori faci tu un pas înapoi, când simţi că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcţionează organic şi se cuplează cu oamenii şi te schimbă”, a mai zis Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a pledat pentru adoptarea legii „fără penali în funcţii publice”, pentru a exista o delimitare clară în societate din acest punct de vedere.

Ultimele stiri

  • Cea mai bună alegere din Europa pentru investitorii financiari
  • BREAKING NEWS. Mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu
  • Răzvan Lucescu – titlul de campion cu cel mai înalt grad de dificultate
  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Exit mobile version