AcasăSOCIALUPDATE. Dragnea, vizită-fulger la DNA. Scandal în fața sediului, până să ajungă...

UPDATE. Dragnea, vizită-fulger la DNA. Scandal în fața sediului, până să ajungă fostul lider PSD. S-a aruncat cu ouă și iaurt – VIDEO

(sursa foto: captură Facebook/Marian Ceaușescu)

Tensiunile au atins cote maxime, vineri la prânz, în apropierea sediului Direcției Naționale Anticorupție, cu scurtă vreme înainte de ora 13, ora la care ar urma să ajungă la DNA Liviu Dragnea.

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la DNA, a intrat în sediul Direcției în vociferări ale contestatarilor și nu a stat prea mult în incintă.

”Vorbim după ce ies”, a declarat Dragnea. Întrebat de presă, Dragnea a confirmat că a venit pentru a-i fi înmânată prelungirea sechestrului. Măsura vizează dosarul Tel Drum.

La plecarea de la DNA, fostul lider PSD nu a mai făcut foarte multe declarații, având parte de noi scandări din partea contestatarilor, până să reușească să treacă prin aglomerația apărută la ușa instituției.

În zonă au ajuns mai multe persoane, majoritatea în vârstă, care aveau pancarte din carton, cu diverse mesaje de susținere pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Pe de altă parte au fost prezenți și contestatari ai lui Dragnea.

La un moment dat, s-a aruncat cu ouă, dar și cu lapte. De o ”baie” cu lactate a avut parte protestatarul cunoscut drept Marian Ceaușescu, aflat la fața locului.

”Au aruncat în mine cu lapte, cu iaurt și cu ouă (…) aruncat cu lapte și cu iaurt susținătorii lui Dragnea. Haideți să vedeți ce e pe jos”, a acuzat Marian Ceaușescu, în timp ce arăta imagini, live, de la fața locului.

Au intervenit și oamenii legii, în încercarea de a restabili ordinea.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini cu un limbaj reprobabil!

author avatar
Andrei Coman
468 afisari

2 COMENTARII

  1. laptarul guraliv si tov lui intreba pensionarii cine i a trimis ,dar de ce nu spun si ei cine ii trimite peste tot ca un virus sa strige in spatele celor din opozitie toate spurcaciunile dar la asta care a umplut de gunoaie bucurestiul nu stie strada !!!!!!!!!!!!!! rozatori si traitori din ce cum l a intrebat d na in varsta.

  2. Cei care au aruncat cu pietre ,oua si iaurt
    Sunt adeptii individului bolnav cu capul
    Ceausescu fatalaul ,morosanu mancurt
    Cel ce linge tot ce i urat inclusiv Dulapul

    Apoi tot el a dat vina pe oamenii normali
    Mirandu se de ce au venit cine i a chemat
    Ca numai el si cu ai lui cu narav de crotali
    Au dreptul la banii lu’soros care vin ne’ncetat

    Pe acei oameni i a lovit indignarea
    Sunt revoltati, indignati si nervosi
    Pentru ca legea si justitia este partinitoare
    Si o gasca de banditi ne ameninta pe toti

    Daca esti de ai lor n’ai treaba cu legea
    Poti sa furi sa omori sa dai foc
    Nu se judeca la ai lor fardelegea
    Hotia si vanzarea de tara, deloc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger