Cauta

Liberalii, din scandal în scandal. Revoltă la filiala PNL Sector 3: care e numărul real de alegători?

Un nou scandal a început în PNL, de data aceasta la Sectorul 3, unde printre candidaţi este şi actualul preşedinte al filialei, Antonel Tănase. Motivul revoltei este numărul real al persoanelor care au drept de vot la alegerile pentru şefia organizaţiei PNL Sector 3. Surse liberale susțin că între lista comunicată de Secretariatul general şi cea a filialei sunt diferenţe majore.

Discuțiile contradictorii se duc pe marginea listei cu numărul de alegători pentru conducerea Sectorului 3. Lista actuală a PNL Sector 3, controlată în prezent de Antonel Tănase (preşedinte al filialei şi candidat pentru un nou mandat), are 719 persoane. Pe de altă parte, situaţia anterioară care a fost comunicată Secretariatului PNL a fost de 478 de membri de partid cu drept de vot. Una din concluziile Comisiei de organizare a alegerilor (structură naţională), în urma şedinţei de marţi, a fost că pentru convocator ar trebui reţinut numărul de 478 de liberali cu drept de vot, iar decizia trebuie implementată de filiala de sector. De asemenea, sunt dispute în ceea ce priveşte situaţia cotizaţiilor, pentru că un membru de partid poate vota dacă are plătită cotizaţia la zi.

Cu toate acestea, mulți membri ai organizației PNL Sector 3 (la zi cu plata cotizației) au fost eliminați abuziv de pe liste și scoși afară din sală, aceștia aflându-se în poziția de a nu mai putea vota.

Reamintim că principalii candidaţi la şefia PNL Sector 3 sunt Antonel Tănase (actualul preşedinte), Stelian Bujduveanu (viceprimar al Capitalei), Claudia Benchescu (subsecretar de stat în MAI) şi Violeta Vijulie. Principalul contracandidat al lui Antonel Tănase este Claudia Benchescu, care ar avea inclusiv sprijinul lui Stelian Bujduveanu, susţin surse politice din PNL.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version