Cauta

Ivan se invarte de o excludere din PSD

Proaspat suspendat din PSD si pandit de o iminenta excludere, Catalin Ivan nu depune armele, ci lupta la baioneta cu tabara Ponta.

Actuala conducere a PSD e decisa sa scape prin orice metoda de Catalin Ivan

Pentru inceput, Catalin Ivan le-a explicat colegilor ca excluderea lui este doar o bataie de campii, din moment ce decizia a fost luata de filiala PSD Sector 1, dar el este membru al organizatia PSD Dobrovat. “Este o propunere din partea unei organizatii de baza, din care eu nu mai fac parte. E o incercare disperata de a ma impiedica sa candidez la congres. E singura miza a acestei decizii, pentru ca Liviu Dragnea nu voia sa-si asume o excludere a mea din partid, pentru ca n-are niciun motiv, nu am gresit cu nimic, atunci incearca sa puna presiune pe organizatia de baza, care sa propuna o astfel de excludere sau suspendare pe 12 luni (…) S-au facut presiuni foarte mari pe toti membrii organizatiei din care am facut parte, ca acestia sa propuna excluderea mea . Intre timp,tocmai pentru a-i proteja pe ei si a ma proteja si pe mine m-am transferat la organizatia PSD Dobrovat, o comuna din judetul Iasi, pe care o stiu foarte bine, cu un primar PSD la al patrulea mandat, care nu se teme nici de Liviu Dragnea nici de altii din conducerea partidului” – si-a actualizat Ivan situatia pentru stiinta liderul sai. Vanat de triada feminina Rovana Plumb–Gabriela Firea-Viorica Dancila (doamne pe care Ivan le acuza ca actioneaza lacomanda binomului Ponta-Dragnea), europarlamentarul a fost transformat in oaia neagra a PSD. “Dupa alegerile prezidentiale, Catalin Ivan a atacat in permanenta PSD, dand dovada de o mare nesimtire”, sustine secretarul adjunct Codrin Stefanescu, demonstrand ca, indiferent de argumentele aduse si de filiala din care face acum parte, actuala conducere a PSD a pecetluit practic soarta lui Catalin Ivan.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version