Cauta

Întâlnirea Coldea, Dîncu & Radu Popa a provocat reacţii dure. „Mă-ta e securistă!” / AUR, marioneta SRI?!

Întâlnirea Coldea, Dîncu & finuțul Popică a provocat reacţii dure: "Mă-ta e securistă!"

Întâlnirea care a avut, sâmbătă, într-un restaurant din Capitală a stârnit reacţii dure. Au fost implicați mai mulți politicieni – Vasile Dîncu (senator PSD), Radu Popa (deputat PSD), Claudiu Târziu (senator AUR), dar și Florian Coldea, fost număr doi în serviciu intern de informații, în epoca Băsescu, au provocat reacţii dure.

La postul RTV, s-a ajuns chiar la injurii LIVE, între social-democratul Radu Cristescu și Claudiu Târziu.

S-au înjurat de mamă

Domnule, dacă permiteți să fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorbă cu toți analfabeții”, a afirmat Târziu, în partea de început a intervenției sale.

„V-a prins cu pantalonii în vine. Cea mai bună dovadă a faptului că AUR e creația securității și a lui Coldea”.

Răspunsul lui Târziu a fost că spune o „o prostie”, neavând nicio legătură cu Coldea.

Cristescu l-a făcut securist.

„Băi securistule, tu cu mine nu ești frate, tu ești un securist ca și partidul tău”, a completat deputatul PSD după imaginailie făcute publice de gandul.ro.

Mă-ta e securistă, da? Mă-ta e securistă”, i-a replicat Târziu. Cristescu a continuat prin asocierea AUR cu Florian Coldea: „Avem explicația acum cum a luat AUR 10% din nimic. S-au întâlnit cu stăpânul care i-a creat”.

Deputatul Radu Popa a explicat pe Facebook

Deputatul Radu Popa a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat, din perspectiva sa, toată situația.

Dacă știam câtă atenție primește un prânz cu soția si cu nașul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta in oraș:) Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea:

Soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras.

În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris Popa pe Facebook.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version