Cauta

George Simion anunță că deputatul Titi Stoica va fi exclus din AUR: „Știam de problema pe care o are și a recidivat”

sursa foto: Facebook/George Simion

Deputatul acuzat că a sunat, recent, în toiul nopții, mai mulți parlamentari PSD și i-ar fi înjurat va fi dat afară din AUR. A anunțat-o chiar liderul partidului, George Simion, la un post de televiziune.

Șeful formațiunii politice din care face parte Ciprian Titi Stoica dă de înțeles că în cazul acestuia nu mai există o a doua șansă, după această abatere, drept urmare îl paște excluderea din rândurile AUR.

Simion: „Omul ăsta are o problemă cu alcoolul”

Simion susține că deputatul AUR implicat în recentul scandal ar avea o problemă cu băutura. „Omul ăsta are o problemă cu alcoolul. E un păcat, beția e un păcat. Suntem un partid creștin! Știam de problema pe care o are și a recidivat. Mulți români au această patimă. Nu face cinste acest lucru nici partidului nostru, nici Parlamentului României.

După cum nici mulți dintre cei de la PSD și PNL nu fac cinste Parlamentului României. O să îl excludem din rândurile noastre pentru această abatere. Cred că trebuie să fim intransigenți dacă vrem să curățăm Parlamentul. Și noi alegem de fiecare dată să curățăm”, a declarat George Simion, miercuri seară, citat de romaniatv.net.

Şoldan: Îl somez public să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze

Reacția lui George Simion a venit la câteva ore după ce deputatul PSD Gheorghe Şoldan a susținut, în plenul Camerei Deputaţilor, că parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, după ora unu noaptea, şi i-a fi înjurat.

„Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stoica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a afirmat Gheorghe Şoldan, în plenul Camerei Deputaţilor.

Ultimele stiri

  • Statele Unite consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne „limitată”
  • AUR: Nicolae Ciucă prejudiciază campania electorală prin panourile uriașe amplasate în țară
  • Ciolacu s-a întâlnit cu investitori americani în domeniul energiei
  • Ciucă: „Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România”
  • Cum pot economisi românii mai mulţi bani de la o lună la alta. Greşeala pe care s-o eviţi!
  • Partidele Politice Fantomă strivesc România între măsele
  • Scene şocante la bordul unui avion: un bărbat a început să alerge pe culoar. Ce au făcut poliţiştii (VIDEO)
  • Alege ce citești
  • Ordin pe unitate: ARMATĂ OBLIGATORIE!
  • Actul cu care NU poţi merge la vot! Șeful AEP, mesaj pentru alegătorii români
  • Exit mobile version