AcasăPoliticaGeorge Simion face revoluție în România! Liderul AUR a anunțat proteste masive...

George Simion face revoluție în România! Liderul AUR a anunțat proteste masive în toată țara: „Altă soluție nu există”

George SimionGeorge Simion şi simpatizanţii AUR au BLOCAT, duminică, circulaţia în Bucureşti. De ce sunt chemaţi românii în stradă?

George Simion a îndemnat românii ca pe 2 octombrie să iasă în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului României, cerând alegeri anticipate.

Președintele AUR a anunțat că la începutul lunii octombrie vor fi proteste de amploare în București și în marele orașe din toată România, asemănătoare celor din Cehia, faţă de preţurile uriaşe la energie.

George Simion organizează un amplu protest pe 2 octombrie

„Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiți să-și vândă apartamentele”, a spus Simion.

Totodată, Simion a anunțat că nu își dorește o politizare a protestelor, invitând pe această cale sindicatele, patronatele și alte formațiuni politice să se alăture demersului său.

„Pentru restabilirea logicii normalităţii. Nu este nicio criză energetică în România. Producem la fel de multă energie ca acum un an, când nu era niciun război, doar că au trebuit să majoreze prețul energiei peste tot în lume și să simuleze această criză energetică.

Liderul AUR cere alegeri anticipate

Cerem alegeri anticipate. Este un protest anti-guvernamental. Sperăm să iasă mii, poate zeci de mii de oameni în stradă. Noi vom fi acolo cu membrii şi simpatizanţii noştri.

Sperăm să ni se alăture şi alte structuri sociale și politice, sindicate, patronate, oameni care s-au săturat de facturile exorbitante, de prețurile care cresc pe zi ce trece”, a spus George Simion la Antena 3.

author avatar
Andreea Vlad
863 afisari

28 COMENTARII

  1. prostalaul asta de simion continua sa o suga cu virgil popescu . asta-i m a n i p u l a r e securista cu tapul ispasitor virgil popescu . bai tarane , daca nu era virgil popescu era virgil ionescu si tot aia era . virgil popescu putea sa fie schimbat de o suta de ori , dar nu s-a vrut , de johanis , ciolacu , ciuca , psd , pnl ,udmr , parlament , sri, sie etc , ai inteles bai gugustiuc , care pui botul la securistii tai .

  2. Nu știu ce va organiza. La protestul împotriva injectării forțate a organizat protest doar la Haules-Bucales. În marile orașe nu a făcut nimic. Or, dacă nu e prezent și-n marile orașe, această adunătură destul de dubioasă riscă să dispară.
    Chiar dacă intențiile lor par a fi bune. Nu toate, că, spre exemplu, în parlament nu au votat întotdeauna cum ar fi trebuit!

  3. SIMIOANE, SIMIOANE, CE AI FACUT CU LISTELE PENTRU SUSPENDAREA LUI IOHANNIS? INCEPI MULTE SA IEI OCHII LUMII SI NU TEEMINI NIMIC…AU NU CUMVA TE-A MANDATAT ALINA MUNGIU PIPILICA SA URMEZI EVANGHELIA EI CU CEI 4, DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA EI SOROSISTA?! MAI MULT FACI BASCALIE DE POPOR DECAT SA FII LOCOMOTIVA LA CEVA BUN….VORBA VIETII: CE E CU TINE, TE BAGI SAU NU TE BAGI? E CIRC SAU E PE BUNE? PREA SEAMANA A CIRC

  4. BRAVO George, ești singurul care îi vrea bostanul s.ugaciului Popescu de la energie și bani pt stăpânii lui OMV…. în legătură cu semnăturile pt demiterea f.atalaului de la Cotroceni, George a zis clar că e mai mult simbolic,pt că dacă PSD nu-l susține ,nu are nicio șansă să reușească..a vrut mai mult să-i arate d.ihaniei de la Cotroceni că românii nu-l mai vor

    • Si daca in locul lui Popescu vine Ionescu adica unul la fel , sustinut de mafia bruxelelezo-washigtoneza , ce s-a rezolvat ? vedeti ca sinteti prosti si puneti botu rapid la vrajeala cu Popescu inamicul public nr 1 ?

    • Atențu , las care nu îți dai numele , dihanie ești tu, nu președintele țării. Nemernicule cum îți permiți sa jignești președintele ales ? Alo organele procuraturii identificați acest derbedeu

      • Vierme, păi dă numele, m_ții m_tii de retardat haștagist pluserist. Vierme cretinoid nenorocit.
        Ăștia ca tine trebuie concentrați și trimiși la Donbas de urgență. Să „slava hucraina”

  5. Sunt curios cati dintre smardoii de pe aici sau Facebook or sa iasa in strada, daca a iesit vre-o data sau daca ei cred ca nu e nevoie sa iasa pentru ca ei latra pe net. Pentru cei care latra pe net: NU da nimeni 2 bani pe parerile voastre si NU le citeste nimeni. Smecherii fac bani in timp ce voi stati in fata ecranului

  6. Chimion asta crede ca e în galerie la fotbal? Cu toba și vuvuzela?
    Mai degrabă arunca praf în ochii fraierilor, poate îl votează preș. Vrea și el la ciolanel…

    • Radu , lasa-i si pe ei sa haleasca k.kat inainte sa dea ortu , despre muribunzi … numai de bine ! Atentu e posedat , trebuie sa-i puna frunze de nuc sub perna , se duce greu …..

    • Șobolane, kurvătura de mă-ta mai bine se bălega lângă un gard decât să fete un retardat ca tine.
      Sperăm că ești la zi cu dozele, da?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger