Cauta

Gabriela Firea demontează acuzaţiile nefondate ale preşedintelui partidului USB, Nicuşor Dan

În cadrul unei dezbateri televizate organizate marţi, Nicuşor Dan, preşedintele partidului USB, a lansat o serie de acuzaţii la adresa Gabrielei Firea.

Preşedintele USB a susţinut că Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru primăria Sectorului 4, ar fi emis o autorizaţie de construcţie care ar fi urmat să restrângă spaţiul verde al parcului Tineretului. Mai mult, preşedintele partidului USB a susţinut marţi că Florentin Pandele ar fi emis în Voluntari mult mai multe licenţe de taxi decât ar fi legal. Nicuşor Dan a considerat că această decizie a primarului comunei Voluntari ar fi influenţat negativ piaţa taxiurilor din Capitală. Însă candidatul USB a minţit.

Miercuri, în cadrul altei dezbateri televizate, Gabriela Firea a demontat rând pe rând, cu documente oficiale, toate declaraţiile preşedintelui partidului USB, Nicuşor Dan. Referitor la acuzaţia fostului ONG-ist privind emiterea unei autorizaţii pentru o construcţie în parcul Tineretului, Gabriela Firea a prezentat copii după documente publice care arătau că actualul primar interimar al Sectorului 4, Cristian Băluţă, nu a semnat niciun astfel de document. Toate documentele prezentate de Gabriela Firea referitoare la autorizaţiile respective erau semnate de fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a demisionat ca urmare a scandalului de la Colectiv şi care acum susţine candidatura lui Răzvan Sava, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 4.

Gabriela Firea nu s-a oprit însă aici şi a prezentat documente suplimentare care au demonstrat că Nicuşor Dan, preşedintele partidului USB, a supraevaluat grosolan numărul de licenţe de taxi din Voluntari şi judeţil Ilfov. Gabriela Firea a demonstrat astfel că numărul de licenţe pentru taxi-uri nu a fost depăşit, fiind cu 11 licenţe emise mai puţine decât numărul prevăzut legal.

Ultimele stiri

  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Care este presiunea corectă din cauciucurile de la maşină. E scrisă pe caroserie, chiar în faţa ta. Tu o vezi?
  • Încă un cutremur în România. În ce zonă s-a produs seismul de miercuri dimineață
  • Comunicat de presă SC ATEMPORAL FILM SRL
  • De ce a mers Klaus Iohannis, „în vizită”, la Joe Biden: ca să-l convingă pe liderul american să-l susţină pentru şefia NATO. Ce risc s-a născut
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic, după ce a fost adus în Capitală, la „Matei Balș”
  • Cum putem evita risipa alimentară, după Paşte. Fiecare român irosește cel puţin 129 kg de mâncare pe an
  • Comunicat de presă POLIMED COM SRL
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version