Cauta

Firea a intrat in campanie: si-a executat barbatul!

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, candidata social-democratilor la Primaria Capitalei, a fost exclus din PSD cu avizul nevestei.

Ca sa inchida gura lumii, candidata PSD Gabriela Firea a divortat politic, in mod amiabil, de candidatul independent Florentin Pandele

Conform Statutului PSD, excluderea lui Pandele (care candideaza in calitate de independent pentru un nou mandat de primar in Voluntari) a fost decisa de filiala PSD Voluntari si aprobata ulterior de PSD Ilfov – organizatie condusa de Gabriela Firea. In speranta ca va mai atenua din ridicolul situatiei, Pandele s-a grabit sa se declare de acord cu masura luata de pesedisti: ”Nu pot sa spun ca ma avantajeaza statutul de candidat independent, pentru ca pornesc de la zero, nu mai beneficiez de scorul partidului la nivel national. Desi cu strangere de inima, am luat aceasta decizie pentru a nu-i face rau sotiei mele, care este candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, dar si pentru a nu fi acuzat ca ma folosesc de procentele partidului in care sotia mea are o functie importanta”. Dincolo de explicatiile trase de par de Florentin Pandele, cert este ca acesta concureaza, ca independnet, vezi Doamne, impotriva unui candidat de paie pus de PSD in Voluntari, in timp ce nevasta-i aspira la Primaria Capitalei. Iar daca va castiga, amorul pe care-l nutreste atat fata de sotie cat si de PSD, declarat deja in mod public, il va face fara indoiala pe Pandele sa revina in PSD. Impreuna cu noul sau mandat de primar, evident. Si uite asa impaca PSD-ul si capra, si varza, ba pe deasupra contribuie si la mentinerea unitatii in familie.

Ultimele stiri

  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Exit mobile version