Cauta

Dragnea, la aceeasi masa cu Trump. Mesajul transmis liderului ales al Statelor Unite (FOTO)

Cu doar cateva zeci de ore inainte sa aiba loc ceremonia de investire, la finele careia Donald Trump va deveni, oficial, cel de-al 45-lea conducator al Statelor Unite, presedintele Camerei Deputatilor a participat, alaturi de liderul ales al americanilor, la o cina festiva ce a avut loc la Washington.

Din cate se poate observa din fotografie, la cine respectiva au fost mai putin de 20 de persoane

Nu singur, ci alaturi de recent numitul sef al Guvernului, Sorin Grindeanu, invitat la randul sau sa participe, asemeni liderului social-democrat, la ceremonialul ce tine de investirea lui Donald Trump in fruntea uneia dintre cele mai mari puteri a lumii.

Din cate noteaza Dragnea pe pagina sa de Facebook, cei doi au avut un scurt dialog, ”un dialog cald si deschis”, cum l-a caraterizat seful PSD, prilej cu care al treilea om in stat spune ca i-a ”transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre #Romania si #SUA la un alt nivel”. Replica liderului ales de la Washington a fost urmatoarea: ”Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!””.

Reamintim ca Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au fost invitati la ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump de catre vicepresedintele comitetului de investire Elliott Broidy, oficialii romani aflandu-se printre putinii oaspeti care n-au fost nevoiti sa plateasca celebra taxa de apropiere de presedintele ales al SUA. Asa cum se poate observa si din invitatia primita de Dragnea si Grindeanu, publicata mai jos, nu rezulta obligativitatea achitarii vreunei sume de bani pentru prezenta langa Trump. Costurile deplasarii in America sunt suportate de PSD.

Va amintim ca, in cateva ore, Donald Trump va fi investit oficial in noua – si importanta – functie pe care a obtinut-o la alegerile de la finele anului trecut, urmand sa preia fraiele Statelor Unite ale Americii.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version