Cauta

Diana Şoşoacă, atac cu talpa la Klaus Iohannis: „Este vândut altor puteri”

diana sosoaca

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a vorbit despre noul Guvern, dar a făcut unele precizări și despre președintele Klaus Iohannis.

Senatoarea susţine că Iohannis este manevrat de serviciile secrete și că acesta ar servi interesele NATO, care ar avea mai multă legătură cu Marea Neagră (n.r. probabil referitor resursele de gaze naturale) decât cu apărarea.

Şoşoacă îi vede pe mai mulţi subordonaţi extern

Șoșoacă afirmă că liderul de la Cotroceni este condus de alte puteri și nu are niciun interes să lupte pentru cetățenii români.

Ei nu vor fi reprezentanţi ai poporului român, lor le este frică de poporul român. În momentul în care îţi e frică de oamenii pe care tu îi reprezenti, nu poţi să-i reprezenti.

Trebuie să-i iubeşti pe toţi cu bune şi cu rele. Viaţa mea la senat va fi cu amenzi şi tăiat din salariu, 1 minut ai de vorbit, la un minut îţi închid microfonul. Vine anul electoral, ştiu unde să lovească.

Avem în Guvern două mimoze care sunt susţinute de Iohannis. În ultimul timp, oamenii politici mi-au expus puterea pe care o are mutul de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Pe mine mă interesează judecăţile de valoare ale lui şi ce face pentru România. Din păcate, Iohannis este vândut altor puteri, nu are niciun interes pentru România. El nu este român, este că naţionalitate, dar nu înseamnă că te dai cu celelalte ţări indiferent ce-ţi comandă.

Tu ţii hăţurile Serviciilor Secrete, dar ele îl conduc pe el. Noi nu mai avem stat, este un stat ocupat şi de trupe străine”, a spus Diana Șoșoacă la bzi.

A criticat-o şi pe Turcan

Diana Șoșoacă a transmis şi ce părere are despre noul ministru al Culturii, Raluca Turcan. Senatorul de Iași consideră că fostul ministru al Muncii este „pupila” lui Klaus Iohannis și nu are ce căuta la cârma acestui minister din cauza faptului că nu are cunoștinte.

Nu am nimic cu doamna Turcan. Am cunoscut-o personal când am mers la mineri în 2021, m-a primit, îi mulţumesc, eu am rugat-o să mă asculte că era vorba de interesul minerilor.

Oamenii aceia şi-au primit toate drepturile atunci, şi-a notat 8 pagini. A fost un om deschis şi a vrut să înţeleagă ce am vrut să-i spun. Şi-a dat şi masca jos.

Nu are ce căuta la Cultură, nu are pregătirea necesară. La Cultură pui un om de cultură, care nu are legătură cu politica. Cel de la Cultură trebuie să fie în directă legătură cu cel de la Educaţie.

Ministerul Culturii poate ajuta la dezvoltarea învăţământului. Prin cultură se creează principii naţionaliste”, a mai zis senatoarea.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Războiul clanurilor/Interlopii dau mare tun în „5”!
  • Legea achizițiilor publice, impusă de Bruxelles, dedicație pentru multinaționale
  • Basel III Endgame. Cotitul drum al reformelor bancare
  • Revoltă în UE împotriva Ucrainei. Agricultorii, deciși s-o schimbe pe Ursula
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a premiat excelența olimpicilor preșcolari
  • Italia poate trimite 6 echipe în Champions League
  • Cartonaș roz! Cum sună noua regulă în fotbal
  • Culmea obedienței. Europenii au știut că vaccinul Covid este periculos
  • Ce s-a întâmplat cu revoluția mașinilor electrice?
  • Exit mobile version