AcasăPoliticaDiana Șoșoacă, de neoprit în Parlament: „Hai, sictir!” - VIDEO

Diana Șoșoacă, de neoprit în Parlament: „Hai, sictir!” – VIDEO

diana sosoacaDiana Șoșoacă a făcut circ în Parlament! Senatoarea a atacat AUR: „Hai, sictir” - VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal în Parlamentul României, marți, 9 mai, cu prilejul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului, în momentul în care în plen s-a intonat imnul Europei.

Aleasa a zbierat pe tot parcursul imnului Europei și s-a încurcat în versurile imnului României.

Diana Șoșoacă a răbufnit când s-a intonat imnul Europei

Șoșoacă, exclusă din partidul AUR, n-a ezitat să-și atace foștii colegi, e listele cărora a fost aleasă în Parlament.

„Nu ne interesează imnul Europei! Jos cu Europa!”, a strigat Șoșoacă spre colegii parlamentari, în timp ce filma un live postat ulterior pe contul său de Facebook, potrivit Digi24.

„N-avem nevoie de Europa, rușine să vă fie”, a mai spus senatoarea independentă. „Rușine să vă fie, trădătorilor! Europa nu este o țară. Cum să intonați imnul Europei, înaintea imnului României?. Trădătorilor care sunteți! Ăștia, trădătorii, care se ridică la comandă! Nemernicilor. Ați trădat România!”, a mai spus Șoșoacă.

Senatoarea și-a atacat foștii colegi de partid

După imnul Europei, în plen s-a intonat imnul României, pe care Diana Șoșoacă l-a cântat cu voce tare și l-a și adaptat: „Acum ori niciodată, să dăm dovezi la lume/că-n aste mâni mai curge un sânge Decebal. mărețul Decebal”. În varianta originală, versurile sunt „…că-n aste mâini mai curge un sânge de roman…”.

Șoșoacă îi face „trădători” inclusiv pe membrii grupului parlamentar AUR.

„N-au făcut nimic, n-au luat nicio atitudine. Patrioți de hârtie. Ăștia sunt marii patrioți AUR. HAUR! Aștia vă sunt trădătorii neamului. Unul nu a luat atitudine pentru intonarea imnului României. Toți s-au ridicat să intoneze un rahat de imn al unei țări inexistente – Europa. Trădători de neam și țară. Hai, sictir, AUR!”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

author avatar
Andreea Vlad
1.588 afisari

18 COMENTARII

  1. de ce imnul UE inaintea imnului Romaniei? Romania e un stat suveran iar UE e o organizatie politico-economica si atat?

  2. Pai asa se face de ex, daca vine presedintele americii nu o sa se cante imnul romaniei primul ci cel al invitatului.

  3. Vad multi patrioti neinstruiti care uita ca azi traim Ziua Independentei si ce zi au americanii de ziua independentei, dar e zi ziua regalitatii romane si ce regalitate au britanicii!
    LA MULȚI ANI ROMÂNIA!
    🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩
    🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩 🇹🇩

  4. Fi si tu mai calma, rationeaza mai mult apoi fă-ți un filtru deductiv. Apoi o sa poti emite pretentii irefutabile parte din ele de care o sa te mândrești mai tarziu.

  5. Cand PENTRU 9 MAI 1877 AU MURIT ZECI DE MII DE ROMANI , LA PLEVNA , GRIVITA s.a.m.d. A-TI TRADAT ROMANIA , are dreptate Sosoca .PE ASTIA IA-TI votat.

  6. Imbecili cu nostalgii comuniste, singura nostra sansa economica este UE, de la care am primit ajutoare in valoare de 56 miliarde plus multe alte iar NATO reprezinta siguranta noastra fata de pericolul rusesc. Dar voi cretinilor , frustati si fara scoala intelegeti greu.

    • Asa este. Si o spun si eu, culmea , un nazist notoriu. Dar numai contra islamului, si negrilor. Oricum, toti taranii astia care urla impreuna cu Aur, au rude care lucreaza in Europa. Nu i inteleg. Se bucura de banii castigati acolo, nu vor sa se mai intoarca, se dau mari cum traiesc pe acolo, dar ii injura.

  7. Ha ha ha, la gunoaiele naziste tradatoare de neam si de colonie esuata incepe sa le fie frica, simt ca se strange lantul !! Bai Simonis, bai scandalagiule notoriu, bai latraule komunist, o sa ajungi cap de afis pe careva din stalpurile de pe Magheru !!

  8. BRAVO SOSOACA ! m-am saturat de tot felul de homosexuali si lesbiene mironosite care se tot vaita , vai ce limbaj , vai ce comportament ! nu merita altceva , la lucruri oribile nu poti raspunde cu vorbe frumoase si petale de trandafiri .

  9. UE o sa se ducă pe copca. Era la baza ceva de ajutorare economică reciproca.
    A ajuns un inperiu neales. Nu au cucerit statele așa ca o sa se ducă mai repede decât alții.
    O cloaca de analfabeți rubedenii ale șmecherilor de peste tot, școliți in bla bla bla sa dea sin gura și atât entitled prosti Granada dar buni de gura sa le impuna statelor suverane ce sa facă.
    Neo fascism
    Sa se ducă naibii toți. La noi politicienii vor ca și-au trimis rubedeniile prin rotație sa aibă poziții la UE sa aibă pensie 6500 EUR + pe luna in funcție de ce poziție au avut in structurile UE odată ce ajung la 65 ani.
    De aia vor UE ca toți vor ciolanul ăla ca pe pensiile speciale.
    Va spun dragii mei ca nomenclaturiștii de azi bătrâni se curată și se vor curată repede ca sunt vaxati și așa o sa fie și plozii ăștia pampered
    Sictir

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger