Cauta

De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila de protocol! Pe cine arată cu degetul: „Și-au arătat vitejia”

De ce nu s-a mutat încă Traian Băsescu din vila de protocol: „Sper să fie o plecare civilizată”/ A primit notificare de la RAAPPS (sursa foto: Facebook/Traian Băsescu)

Traian Băsescu a făcut, miercuri, declarații de ultim moment cu privire la plecarea sa din vila de protocol, din Capitală. E vorba de imobilul din strada Gogol.

Fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, a declarat în fața presei că se va muta „când o să fie locuibil” apartamentul pe care l-a cumpărat.

Grijă pentru cărți

Ar mai fi câțiva pași de parcurs, înainte de mutarea în noua locuință, se înțelege din spusele politicianului care a ocupat prima funcție în stat.

În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, pentru apă, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva”, a susținut Traian Băsescu, miercuri, 25 mai.

Săgeți la unii politicieni: „Și-au arătat vitejia”

Fostul președinte a dat de înțeles că nu știe când va fi gata apartamentul. Dar nu a ratat ocazia să lanseze săgeți în direcția unor politicieni din România, fără să și dea vreun nume.

Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic, după ce n-am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării!”, a mai afirmat Băsescu.

Fostul lider de la Cotroceni a anunțat că în cursul zilei precedente a primit o notificare de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), referitor la evacuarea imobilului. „Am primit ieri (marți-n.red.) notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a declarat Băsescu. Acesta a susținut, însă, că nu i s-a dat și un termen pentru evacuarea vilei.

Citiți și: „Petrov” încă locuieşte pe banii statului! Traian Băsescu REFUZĂ să elibereze vila din Gogol (VIDEO)

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Joe Biden, ameninţat cu punerea sub acuzare! Liderului de la Casa Albă i se aduc acuze foarte grave
  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Exit mobile version