Cauta

Consilier local constantean, trimis in instanta. E acuzat de trafic de influenta

Odata ce au finalizat cercetarile in cauza deschisa pe numele sau, procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Constanta au dispus trimiterea dosaurlui in instanta, spre judecare.

Vizat de aceasta masura este Dorel Manea, consilier local in cadrul Primariei orasului constantean Agigea, la data faptelor consemnate in dosar. Manea este cercetat pentru trafic de influenta si se afla la acest moment in arest preventiv. Din cate mai precizeaza procurorii, dosarul urmeaza sa fie judecat de catre magistratii Tribunalului Constanta.

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, acuzatiile pe care i le adus anchetatorii anticoruptie consilierului local, asa cum sunt ele mentionate in comunicatul de presa facut public, joi, din directia DNA:

„La data de 22 martie 2016, inculpatul Manea Dorel, in calitate de consilier local in cadrul Primariei Agigea, a pretins de la un om de afaceri (denuntator in cauza) suma de 11.000 euro, afirmand ca are influenta asupra unor functionari publici din aceeasi institutie publica, cu atributii in ceea ce priveste organizarea si desfasurarea unei licitatii pentru atribuirea unor contracte de concesiune avand ca obiect mai multe terenuri.

Totodata, inculpatul l-a asigurat pe denuntator ca poate determina persoanele respective sa asigure obtinerea, de catre acesta din urma, a unui contract de concesiune pentru un asemenea teren.

In acelasi context, la data de 24 martie 2016, in baza intelegerii anterioare, inculpatul Manea Dorel a primit de la omul de afaceri suma de 3.000 euro reprezentand o prima transa din totalul de 11.000 euro pretinsi, imprejurare in care procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii fragrante”.

Ultimele stiri

  • Eșec de proporții: consolidarea clădirilor, pusă pe pauză de Nicușor Dan
  • Doi angajaţi ai unei bănci din România, acuzaţi că i-au sustras unui client de 64 ani suma de 140.000 de euro. Cum au acţionat
  • Ce amendă rişti să încasezi dacă faci grătar pe balcon, de 1 Mai. Autorităţile au tras un semnal de alarmă
  • Anunţ despre pensiile românilor, înainte de Paştele 2024. Răsturnare de situaţie. Când vin banii. Ce a transmis Poşta Română
  • Marcel Ciolacu a răspuns printr-un atac la Mircea Geoană când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale 2024
  • Pelerinaj de Florii 2024 la București. Care va traseul procesiunii. Trafic restricţionat în Capitală
  • O stradă din Cluj-Napoca a dispărut peste noapte! Trafic restricţionat din cauza unei alunecări de teren (FOTO)
  • Pericol cu peştele din magazine, înainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari
  • Tragedie pe şoselele din România. Doi tineri au murit la faţa locului!
  • Horoscop – sâmbătă, 27 aprilie 2024. Chiar şi în weekend, mai mulţi naitivi îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional
  • Exit mobile version