Cauta

Cîțu, reacție după demisia lui Orban. Cine preia șefia Camerei Deputaților

Florin Citu

Cîțu, reacție după demisia lui Orban. Cine preia șefia Camerei Deputaților

Demisia lui Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților se află pe masa noului președinte PNL, Florin Cîțu. Fostul lider liberal îi dă premierului un termen de cel mult 15 zile pentru a o depune la camera inferioară a Parlamentului.

Surse politice apropiate de actualul lider liberal susțin că Florin Cîțu va convoca, marți, o reuniune a conducerii PNL. Liberalii nu au majoritate, în acest moment, în Camera Deputaților și ar pierde postul de președinte dacă plenul ar lua act de demisie. Acesta este și motivul pentru care premierul și actualul președinte al PNL, Florin Cîțu, ar intenționa să amâne decizia privind demisia lui Ludovic Orban.

Demisia lui Orban, un act unilateral

Florin Cîţu a declarat luni că demisia lui Ludovic Orban este un act unilateral, iar PNL va hotărî în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților.

„Am discutat ieri (duminică, n.r.), știți foarte bine, la Consiliul Național, exact despre această temă și a rămas că vom clarifica detaliile în BEX-ul de mâine (marți, n.r). Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcția, haideți să nu încurcăm lucrurile. Mâine, în BEX, discutăm ce e mai bine pentru Partidul Național Liberal.”, a spus Florin Cîțu cu privire la demisia lui Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților.

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, luni dimineaţă, după cum promisese la scurt timp după ce a pierdut şefia PNL.

Ultimele stiri

  • Pentru unii – mumă, pentru alţii – ciumă! Angajaţii care vor rămâne fără 50% din salariu după ce Guvernul se pregăteşte să le „taie” sporurile
  • Topul destinaţiilor de vacanţă în care specialiştii îţi recomandă să mergi singur. Turismul solo, noua modă de a călători
  • Văduva bărbatului ucis de fiii vrăjitoarei Sidonia, dezvăluire ce răstoarnă toată ancheta. Cine ar fi al patrulea atacator care le-a scăpat poliţiştilor
  • Horoscop – duminică, 26 mai 2024. Jupiter se mută în Gemeni şi aduce oportunități uriașe pentru anumite zodii
  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Exit mobile version