AcasăPoliticaCiolacu îi răspunde lui Iohannis: „Nu putem fi pompieri la nesfârșit!”

Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: „Nu putem fi pompieri la nesfârșit!”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Mesaj de ultimă oră din direcția lui Marcel Ciolacu, politicianul aflat în a treia funcție în stat, fiind președinte al Camerei Deputaților, dar și în fruntea PSD-ului. Sunt precizări menite să ajungă în atenția șefului statului, Klaus Iohannis.

Ciolacu atrage atenția că, deși desemnarea prim-ministrului aparține președintelui, potrivit legii supreme a statului, de o astfel de decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de către social-democrați actului de guvernare va continua ori „România va fi aruncată din nou în haosul de dreapta”.

Desemnarea premierului aparține în mod exclusiv președintelui, potrivit Constituției. Acest lucru l-am spus întotdeauna. Însă, de această decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de PSD actului de guvernare va continua și ne vom atinge obiectivele sociale și economice sau România va fi aruncată din nou în haosul de dreapta”, susține Ciolacu, într-o postare pe Facebook transmisă joi, 9 februarie.

Liderul PSD adaugă faptul că românii și firmele autohtone așteaptă soluții care sa-i ajute să treacă mai ușor peste criză.

Românii și firmele românești așteaptă soluții pentru a trece mai ușor peste criză! Românii nu cred că ar ierta plimbatul unora cu chibriturile și sticla de benzină pe lângă guvernare.

Nu putem fi pompieri la nesfârșit! E timpul să ne concentrăm doar pe construit politici publice pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor!”, transmite Marcel Ciolacu.

Șeful PSD, despre taxa de solidaritate: Negociatorul din partea României a fost ministrul Energiei

Șeful PSD a mai atins și un alt subiect în replica pe care a ales să o dea pe Facebook. „În privința discuțiilor din spațiul public despre anumite companii care nu plătesc taxa de solidaritate, răspunsul Comisiei Europene este cât se poate de clar: Regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare! Negociatorul din partea României a fost ministrul Energiei, care pe tot parcursul negocierii Regulamentului nu a cerut niciun punct de vedere Ministerului Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a pus în aplicare ceea ce a negociat Ministerul Energiei, ba, mai mult, a cerut avizul acestei instituții pe OUG care implementa taxa de solidaritate!”, susține Ciolacu.

Ce a spus Iohannis, de la Bruxelles

Precizările vin în contextul în care în mai ar urma să aibă loc rocada la vârful guvernului, iar Ciolacu să fie propus să preia funcția de premier. „Atunci când coaliția va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părțile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere și, în conformitate cu Constituția, voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”, spusese Klaus Iohannis, în cursul acestei zile, aflat la Bruxelles, răspunzând unei întrebări de la presă.

Declarația președintelui a fost făcută înainte ca acesta să participe la reuniunea extraordinară a Consiliului European.

author avatar
Andrei Coman
1.157 afisari

24 COMENTARII

    • Alegeri anticipate trebuiau de acum un an, iar cum Werner trebuia sa fie o istorie f urâtă ,împreună cu ciuma galbena PNL și ONG usr ,ca de cozile de topor UDMR este inutil sa vb ce nocive pt țară sunt

      • trebuie sa merg si eu in vizita de lucru , daca nu la Piramide macar intr-o tara exotica

      • ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! PLAGIATORUL GENERAL SIGURANTEAZA ROMANII. CUM DE NU OBSERVA NIMENI CA SISTEMUL DE GUVERNARE A LUI DRAGNEA A FOST COPIAT DE KALUS JOHANIS SI IN LOCUL VEORICAI AU FOST PERINDATI SICA MANDOLINA BETIVUL , PUSCARIASUL CITU CE A FACUT IMPRUMUTURI DE MAI MULTE ZECI DE MILIARDE € SI ACUM UN PLAGIATOR DOCTORAND IDIOT

        Va asteptati la altceva de la plavan ?
        Si cum mai duce javra saseasca mana la inima cand se canta imnul tarii ,zici ca-i cel mai mare patriot roman ,mai roman decat 99 la suta dintre etnicii romani descendenti din Traian si Decebal
        BA , KAKATILOR , CE VA FACUT IOHANNIS SI CUM SI-A BATUT JOC DE VOI SI CUM A BAGAT TARA IN DATORII , NIMENI N-A RESUSIT PANA ACUM
        Iohanus a preluat fonctia de ‘il capo dei tuti capii ” dela Bashescu.Bineinteles sub inaltul patronaj si indrumarea lui Secu.Cum sa lupte el impotriva si pt. desfiintarea mafiei.Marili lui realizari,dupa ce s-a gandit vreo 5 minute,cica „am scos PEEESEEEDEEEE-ul dela guvernare. Dupa care l-a cocotat la loc ca sa evite suspendarea,batand palma cu Ciolacu si-a adjudecat si Parlamentul,” Parlamentul meu „.Mai apoi, cu mandrie patriotica ne-a anuntat,” Romania este un stat esuat „.Si-atunci cum dreacu sa ne vrea in Shengen,un stat de dreeept,mafiot si esuat ? Cu cocotati penali,plagiatori,incapabili si amaiales ciorditori. Dela Buget coane Fanica.

        ZIARE.COM UN SITE ASERVIT LINSULUI IN KUR SPECIALIZATI LA GAOZURILE POLITICIENILOR
        IN AFARA DE LINSUL IN KUR , CENZURAREA CELOR CE NU SUNT DE ACORD CU EI SI COPIATUL DE PE INTERNET NU SUN BUNI LA NIMIC ACESTE REBUTURI SI GUNOAIE UMANE , DEJECTIA SOCIETATII SI JURNALISMULUI

        ASTIA DE PE ZIARE.COM SUG POOLA ZILNIC SI LING IN KOOR CLASA POLITICA
        PENTRU ASTA SUNT PLATITI COPISTII ANALFABETI DE PE ZIARE.COM . SA LINGA PROFUND LA GAOZ PE IOHANIS SI CIUCA

  1. Johanica a jucat la cacialma timp de 9 ani cu vietile, sanatatea, siguranta economica si alimentara a romanilor.
    Acum, impreuna cu alt bâlbâit penelist, astia cum.gandesc , asa vorbesc, a inselat PSD.
    Pentru a i se vedea caracterul a se vedea hotararile definitive referitoare la cladirea din centrul Sibiului.
    PSD sedus si abandonat…
    Cine i a pus sa intre la guvernare cu doi mincinosi?

  2. Ciolacule nu te supara pe mine, dar esti un mare prostan. Ai facut alianta cu „dujmanul” iar acum pretinzi drepturi de la ala care te alerga ca sa iti dea la m00ie si la c00r. Pierderi spectaculoase vei avea la alegeri, personal voi vota cu ungurii sau cu tataro-cehii-sarbi, PSD NICIODATA. Poate te vor mai vota babe si mosi care sunt blocati in trecut, oricum aia sunt pe cale de disparitie.

  3. la bucuresti, ciolacu a luat locul ravasitoarei de cand cu acest ghiveci de guwerner.
    ciolacu ii spala si sosetele si chilotii lui klaus, ii da si apa la moara, ii face toate poftele, iar la schimb procurorii si serviciile lui klaus ii ofera o viata llpsita de grija beciului domnesc. atat lui ciolacu, devenit ciolanus, cat si psd-ului tixit cu masoni si ‘telectuali cu multe bube-n cap.

  4. Marcele, v-a facut Johannis, cum a vrut pu la lui, ca botul era deja pus, acu aspira si su ge o in continuare
    O tzeapa Saseasca data la PeSeeeDeeeee

  5. Ciolanel , iti curg balele la cash ??? pe bune doar nu o sa crezi ca dupe veorica-vaselica te mai acceptam si pe tine o tura ?? hahhahahha

  6. Cocalaru de Buzau nu are nici un credit valoarea lui era daca nu dadea mina cu gunoaiele penale PNL vinzatorii Ro si poporului roman ,Romania a fost distrusa de PNL .PSD ,Tranvestitii si pupunarii USR si Viermii ONG

  7. prin ciolacu, werner si-a subordonat definitiv psd.
    psd nu mai exista, acest partid nu mai are vointa proprie, doctrina proprie nici decizie proprie.
    psd+pnl+usr sustinuti de balamaua udmr sunt o sleahta de incompetenti, de pagani care slujesc intereselor satanice, mafiote total straine de neamul romanesc, de credinta si istoria poporului roman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger