Cauta

Ce nume din PNL s-ar putea regăsi în noul guvern. Rareș Bogdan: Dacă e nevoie de mine, voi veni – VIDEO

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Se apropie tot mai mult momentul în care urmează să se producă rotativa guvernamentală, astfel că subiectul revine constant în atenție.

În tot acest context, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit, duminică, la Antena 3, despre momentul rotaţiei premierilor în coaliţie. Inclusiv despre ce nume grele din PNL s-ar putea regăsi în viitorul Executiv, dar și despre eventuala sa prezență în guvern.

„Vreau ca PNL să aibă o prestaţie bună, vreau ca PNL să vină cu o garnitură care să poată să îşi pună pecetea liberală având în vedere că PSD vine cu lideri de frunte, de la Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Alexandru Rafila. E normal ca şi PNL să vină cu ce are mai bun ca leadership atât la nivel de profesionalism, cât şi comunicaţional, pentru a nu mai avea problema pe care domnul Blaga, fostul preşedinte al PNL, a semnalat-o, de a nu mai avea persoane pe care să le punem lângă stâlp şi să nu le recunoască lumea”, a spus acesta, duminică, la Antena 3.

Ce nume din PNL a rostit Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a subliniat că „e important ca PNL să vină cu ce are mai bun”.

Totodată, europarlamentarul PNL a vorbit și despre eventuala sa prezență în viitorul guvern. Bogdan spune că dacă se consideră că e nevoie de el va face parte din viitorul Executiv. Și a enumerat mai multe nume din PNL despre care crede că ar putea face parte dintr-o viitoare echipă guvernamentală. „Dacă e nevoie de mine și consideră că va trebui să fac parte, voi veni, deşi am proiecte importante la Bruxelles. Dacă nu, sunt convins că trebuie să mergem pe nume foarte importante, de la Dan Motreanu, la Gheorghe Falcă, de la Robert Sighiartău, la Alexandru Nazare, de la Ilie Bolojan, la Rareş Bogdan, Cristian Buşoi, Raluca Turcan, oameni care sunt recunoscuţi ca lideri. Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu. Miniştrii vor avea şi un rol important în campania electorală din 2024 şi de asemenea în prestaţia guvernamentală”, a precizat eurodeputatul PNL.

Liberalii își doresc păstrarea protocolului, a mai menționat acesta.

Noi ne dorim păstrarea protocolului, protocolul înseamnă că poziţia de prim-ministru va fi ocupată de către liderul PSD, iar noi ocupăm poziţia de vicepremier, respectiv de ministru al Transporturilor, ministru al Finanţelor respectiv (…) de Secretar General al Guvernului, urmând să cedăm poziţia de prim-ministru şi poziţiile de ministru al Fondurilor Europene şi Justiţie. Aşa arată protocolul semnat în urmă cu un an şi jumătate”, a precizat liberalul.

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Iohannis joacă alba-neagra cu viitorul României
  • Jurnalul securiștilor de la Păltiniș se vinde ca pâinea caldă
  • Mbappe nu uită de PSG
  • FCSB ține cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor. De ce?!
  • Producătorii au răbufnit. Hipermarketurile pun adaosuri uriașe
  • Se privatizează industria de armament. Guvernul trece la exproprieri masive
  • O nouă măsură a Guvernului PSD în sprijinul românilor. Amenzile de circulație nu se modifică prin creșterea salariului minim de la 1 iulie 2024
  • Trump devine coșmarul piețelor bursiere?
  • S-a creat precedentul. România, condamnată de CEDO pentru încălcarea drepturilor unui transgender
  • Exit mobile version