AcasăPoliticaMutare-șoc în politică: Rareş Bogdan vrea puterea în 2023!

Mutare-șoc în politică: Rareş Bogdan vrea puterea în 2023!

Rares BogdanMutare-șoc în politică! Rareş Bogdan îşi dă demisia şi intră în Guvern

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și-a stabilit un plan incredibil, deși guvernul Ciucă abia a fost instalat la Palatul Victoria, după săptămâni bune de negocieri.

Acesta spune că este gata să-şi dea demisia din funcția de europarlamentar pentru a deveni ministru. Totul se va întâmpla în 2023, atunci când va avea loc rotaţia în Guvern, iar Marcel Ciolacu va deveni prim-ministru. Rareş Bogdan nu a dorit totuşi să dezvăluie ce post ţinteşte.

„Voi sta la masă cu Marcel Ciolacu pentru a mă asigura că lucrurile vor fi așa cum trebuie, că va face ce promite. Voi intra în Guvern pe un post pe care nu pot să vi-l dezvălui încă. (…) Da, peste un an și jumătate renunț la mandatul de europarlamentar pentru a intra în Guvernul României. Și mai sunt și alți doi colegi”, a declarat Rareş Bogdan la Digi 24.

Critici pentru Ciolacu

Liberalul şi-a dojenit proprii colegi care nu au avut nicio reacţie şi apoi l-a criticat dur pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a avut un discurs nepotrivit la adresa celor din PNL, cu toate că partidul său şi PSD sunt de acum colegi de guvernare.

„Aroganțele nu au ce căuta într-o coaliție. Eu cred că domnul Ciolacu a greșit discursul, era scris pentru căderea Guvernului Cîțu. Îi rog pe colegii mei data viitoare când se întâmplă acest lucru să reacționeze. Domnul Ciolacu a încurcat discursurile de bucurie că are România un Guvern.

Suntem PNL, nu putem fi umiliți de nimeni. Nu vom tolera ca PNL să fie pus la colț, nu vom tolera ca PNL să nu fie respectat. Partidul are premierul, are un premier bun și am încrede în el”, i-a transmis Rareş Bogdan lui Ciolacu.

Apoi i-a amintim faptul că PNL nu se va lăsa umilit de nimeni şi nu va fi pus la colţ. Europarlamentarul recunoaşte că preşedintele PSD nu îi este deloc simpatic, însă spune că este suficient de matur să lase asta deoparte.

„Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”

Rareș Bogdan a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, după ce aceasta a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor. Liberalul consideră că ieșirea acesteia, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar și pe alți liberali.

„Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor și nu cred că un lider politic care nu înțelege momentele complicate prin care trece un partid… Să nu credeți că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare. Vă asigur că nu. (…) Eu nu voi critica colegii mei în spațiul public, am să-i spun Ralucăi ce am de spus în cadrul biroului PNL”, a afirmat Rareș Bogdan, joi seara, la Digi 24.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că Raluca Turcan a dat dovadă de iresponsabilitate și va cere sancționarea sa.

author avatar
Andreea Vlad
1.296 afisari

5 COMENTARII

  1. Cel al cărui tată, într-o zi geroasă, a oprit curentul combinatului chimic din Ocna Mureș al cărui director era? A mințit că a fost RENElu din pricina curentului neplătit.

  2. LATRAUL LUI JOHANIS , RB a devenit din tupeist un ICONSTIENT OBRAZNIC !,la mintea lui de bibilica acest circar se crede pe cai mari ,iresponsabilitatea de care da dovada il face sa trancaneasca cu voce tare orce viseaza .
    Vinovat nu-i dobitocul ci ala care l-a scos in fata .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger