Cauta

Cătălin Drulă a răspuns la cea mai arzătoare întrebare a momentului: îl dă afară pe directorul CFR?

tren CFR Fetesti

Cătălin Drulă a răspuns la cea mai arzătoare întrebare a momentului: îl dă afară pe directorul CFR?

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a răspuns la cea mai arzătoare întrebare a momentului: îl dă afară pe directorul CFR? Toate scandalurile în care a fost implicată societatea de transport au ţinut capul de afiş al ştirilor.

Reamintim, șeful CFR Călători, Ovidiu Vizante, a avut o ieșire nervoasă față de un jurnalist, în urma blocajelor trenurilor de joi.

Drulă i-a luat apărarea lui Vizante

Cătălin Drulă i-a luat apărarea lui Vuzante, susţinând că acest nu va fi demis.

Principiile pe care funcţionez şi echipa mea funcţionează cât timp sunt aici sunt pe bază de profesionalism şi eficienţă. Asta înseamnă că actul de management se judecă aşezat, la rece, nu după o greşeală de moment, o declaraţie oricât de nefericită a fost.

Domnul director de la CFR Călători şi-a prezentat scuze public ieri şi pentru mine subiectul e încheiat”, a afirmat Cătălin Drulă, într-o conferință de presă susținută după o întâlnire cu reprezentanţii tuturor operatorilor de transport feroviar de marfă şi călători licenţiaţi.

Cîțu cere demiterea directorului CF

Premierul Florin Cîțu a scris un mesaj, pe Facebook, adresat ministrului Transporturilor, în care îi sugerează că directorul CFR, Ovidiu Vizante, ar trebui demis. „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris premierul.

Mesajul premierului vine după reacția nervoasă a directorului CFR care a fost întrebat despre situația unor copii blocați 8 ore într-un tren, în câmp.

Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom.

Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?”, a spus Ovidiu Vizante, aceasta fiind declaraţia ce a stârnit rumoare în societate.

Cătălin Drulă susţine că directorul CFR Călători va fi evaluat la patru luni, termen care se va împline pe 19 august.

Ultimele stiri

  • Un important stat european se izolează de restul lumii. Garduri şi bariere de 2,5 miliarde de euro, la graniţă
  • Alege ce citești
  • Medicii au luat în calcul externarea lui Florin Piersic. Când ar putea pleca acasă marele actor
  • Alege ce citești
  • USR, între dezvăluirile lui Coldea și clanul Fabian
  • Guvernul şi i-a „pus în cap” pe angajaţii de la Senat și Camera Deputaților. Oamenii au protestat pe holuri
  • Cât trebuie să scoţi din buzunar dacă vrei să-ţi cânte Irina Loghin la nuntă
  • Iris Ionescu, tânăra de 17 ani care caută remediu împotriva tuberculozei, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Matrapazlâcuri la Ministerul Energiei. Au vrut să fure de la săraci ca să dea la bogați
  • Unde i-a împins nevoia pe românii care îşi caută o locuinţă. Sunt dispuşi să stea în „bombe” comuniste, numai pentru că e mai ieftin
  • Exit mobile version