AcasăSOCIALAccident grav pe Autostrada Soarelui! Un microbuz s-a răsturnat: 6 victime (FOTO)

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un microbuz s-a răsturnat: 6 victime (FOTO)

autostrada soareluiAccident grav pe Autostrada Soarelui! Un microbuz s-a răsturnat: 6 victime (FOTO)

Accident grav, la început de weekend, pe Autostrada Soarelui! Un microbuz cu șase persoane s-a răsturnat vineri, în urma unui accident, la kilometrul 88 de pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers spre Constanța.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite Digi 24. Două dintre victime au fost preluate de SAJ la Spitalul din Călărași, iar cealaltă victimă a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență Fundulea.

La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD. Microbuzul s-a răsturnat la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant. Șoferul nu avea viteză.

Mai multe accidente rutiere au avut loc în ultima lună pe Autostrada Soarelui. Cel mai grav a avut loc pe 16 iulie când 55 de mașini au fost implicate într-o serie de accidente în lanț. Un alt accident cu cinci mașini implicate a avut loc pe 23 iulie.

Accident cu trei mașini pe DN7

Un șofer băut a provocat accident rutier, vineri dimineața, pe DN7, între Sebeș și Deva (Orăștie-Deva). Au fost trei mașini implicate și trei persoane rănite, potrivit alba24.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ668 (Turmaș, între Spini și Orăștie), a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care circulau regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor trei conducători auto implicați.

Bărbatul care a produs evenimentul rutier a prezentat, în aerul expirat, o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal.

author avatar
Andreea Vlad
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger