AcasăPoliticaBREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu...

BREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!”

BREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!” (sursa foto: Guvernul României/Facebook)

O informație de ultimă oră vine chiar de la Florin Roman, liberalul aflat în fruntea ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul Ciucă.

Acesta și-a anunțat, în urmă cu doar câteva minute, demisia din funcția de ministru!

Florin Roman a ales să-și comunice public decizia prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare. „Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale”, a anunțat liberalul.

Îl arată cu degetul pe Cioloș: „Ne vedem în instanță”

Pasul în lateral făcut de către ministrul demisionar vine și cu săgeți îndreptate către liderul USR, Dacian Cioloș, cel care, anterior în cursul acestei zile îi ceruse public premierului Ciucă să îl demită „de îndată” pe Roman din Guvern.

„Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict”, susține Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

(sursa foto: facebook/Florin Roman)

Florin Roman: „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!”

Și nu sunt singurele aspecte asupra cărora a ales să se oprească Florin roman în acest mesaj postat în urmă cu scurtă vreme.

„In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, conchide ministrul demisionar.

author avatar
Cristina Stefan
610 afisari

7 COMENTARII

  1. Tataie, cinste lui! Uite că se poate și la noi ca atunci când ești acuzat de ceva, cu dovezi, poți să-ți dai demisia de onoare, ceea ce altă dată, la alții, nu s-a văzut. Romane, nu ai decât să te bați acum cu bunul sau fostul tău bun prieten Cialaș. În rest, domnilor dacă vreți să aflați ceva din viața particulară (vorba aceea, și ce lapte ai supt la sânul mamei) candidați la funcții politice sau accedeți în ele.

    • Esti prost grupa mare escule. Nu si-a dat nicio demisie de onoare. Un jegos ca asta nu are asa ceva. A plecat pentru ca i s-a spus sa plece. A fost dat afară!! Ca sa înțelegi și tu ce se întâmplă!!! Liberalii nu sunt doar sfertodocti, cum zicea cineva în alt comentariu, ci sunt plini de multe „calități”. Onoarea nu ii da afară din casa pe niciunii din galbeni. Niște jeguri de 10 ori mai mari ca jegurile pesediste.
      Poporul, dacă ar avea vâna, ar trebui sa le dea ștreangul pe după gât…
      Din păcate, plebea e proastă….

  2. La gradul lui de nesimtire, sigur ca pleaca mandru, cu pieptul inainte. Prins cu minciunile, se tine cocosh.

  3. Toti se lauda ca stau su fruntea sus.Numai la usile ambasadelor si-o apleaca pana la pamant.Rebuturi umane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger