AcasăPoliticaBREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu...

BREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!”

BREAKING NEWS! Demisie în Guvernul Ciucă! „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!” (sursa foto: Guvernul României/Facebook)

O informație de ultimă oră vine chiar de la Florin Roman, liberalul aflat în fruntea ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul Ciucă.

Acesta și-a anunțat, în urmă cu doar câteva minute, demisia din funcția de ministru!

Florin Roman a ales să-și comunice public decizia prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare. „Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale”, a anunțat liberalul.

Îl arată cu degetul pe Cioloș: „Ne vedem în instanță”

Pasul în lateral făcut de către ministrul demisionar vine și cu săgeți îndreptate către liderul USR, Dacian Cioloș, cel care, anterior în cursul acestei zile îi ceruse public premierului Ciucă să îl demită „de îndată” pe Roman din Guvern.

„Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict”, susține Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

(sursa foto: facebook/Florin Roman)

Florin Roman: „Plec din funcția de ministru cu fruntea sus!”

Și nu sunt singurele aspecte asupra cărora a ales să se oprească Florin roman în acest mesaj postat în urmă cu scurtă vreme.

„In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, conchide ministrul demisionar.

author avatar
Cristina Stefan