Cauta

Basescu: PSD, cu maimuta la Cotroceni

Telul social-democratilor este sa modifice Constitutia astfel incat viitorul presedinte sa fie ”o maimuta” incapabila sa-l deranje cu ceva pe un premier.

Cu doua – trei aprecieri bine plasate, Traian Basescu a reusit sa bage raca intre Ponta si Antonescu

”PSD ar fi foarte multumit daca modifica Constitutia cu alegerile prezidentiale pentru a reduce puterea presedintelui si sa puna la Cotroceni o maimuta si la Palatul Victoria sa fie prea puternicul prim-ministru”, sustine Traian Basescu. Si pentru ca varianta nu-i surade, Basescu a anuntat ca este gata chiar si sa conteste inca o data legea referendumului la CCR, doar pentru a impiedica organizarea referendumului pentru aprobarea noii Constitutii concomitent cu alegerile prezidentiale. ”Nimeni nu ar intelege cum poti cere unui popor sa voteze o revizuire a Constitutiei simultan cu viitorul presedinte. Pe ce Constitutie isi face viitorul presedinte campania? Un ridicol complet in care lumea ne-ar considera neevoluati si ca stat, ar fi o nota proasta si pentru electoratul care accepta un astfel de sacrilegiu democratic. Un referendum in care spui «da» sau «nu» e democratic, dar sa pui o Constitutie cu alegerile presedintelui, e greu de acceptat”, a detaliat Basescu.

Ponta si Antonescu, unul mai ”belea” ca altul

Dupa ce a trecut viitorul in revista din punct de vedere tehnic, Traian Basescu a revenit la ”clientii” sai preferati, Victor Ponta si Crin Antonescu, pe care i-a catalogat scurt: ”doua belele” pentru Romania, cu o ”proasta reputatie (in exterior – n.r.)”. Cum insa ”beleaua” Antonescu, spre deosebire de Ponta, ”nu minte de dimineata pana seara” si e mai mai putin ”lipsit de caracter” decat liderul PSD, Basescu anunta de pe acum ca ”nu va ezita” sa-l voteze pe liberal, in varianta unei finale prezidentiale Ponta – Antonescu. Pana sa voteze Basescu (el stie cu cine) la prezidentiale, vorbele lui au actionat ca o otrava in USL, dovada inveninarea brusca a relatiei dintre cei doi lideri, Crin Antonescu si Victor Ponta.

Bugetul pe 2014, nou motiv de raca politica

Presedintele Traian Basescu ameninta USL-ul ca nu va promulga legea bugetului pe 2014, ci o va retrimite la Parlament daca premierul Ponta nu va renunta la cresterea accizei la benzina. Motivul: Basescu sustine ca Executivul trebuie sa se axeze pe atragerea fondurilor europene, nu pe impovararea romanilor cu cresteri de taxe si preturi.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version