Cauta

AUR insistă cu suspendarea lui Iohannis. Simion, mesaj pentru Firea – VIDEO

AUR insistă cu suspendarea lui Iohannis. Simion, mesaj pentru Firea - VIDEO

De la vârful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se insistă pe varianta posibilei suspendări a șefului statului.

După ce a aflat reacția lui Klaus Iohannis față de ideea căreia îi dăduse glas zilele trecute, referitor la o eventuală suspendare a președintelui, co-preşedintele AUR, George Simion, a trimis un nou semnal în direcția PSD-ului, pe fondul părerilor exprimate pe marginea acestui subiect de la nivelul conducerii social-democrate. ”L-am văzut pe Iohannis azi (miercuri-n.n) foarte deranjat de AUR, pentru că nu a mai pus nimeni pe tapet subiectul suspendării, deși ce a făcut în campanie a fost fățiș, a fost vârf de lance pentru PNL și, cu toate astea, a luat doar 25%.

Avem multe de învățat și am fost votați de toți românii. Chiar dacă PSD nu o face, noi o să insistăm pentru suspendarea președintelui. Noi deja ne-am aliniat la o familie europeană respectabilă, familia Conservatorilor Europeni. Noi suntem pro-europeni, suntem euro-realiști”, a declarat co-președintele AUR, miercuri seară, la un post TV de știri, citat de rtv.net.

Mesaj către Firea

Totodată, Simion a lansat un apel către Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, aflată în studioul televiziunii respective. ”Mă surprinde poziția doamnei Firea, una echilibrată, pentru că domnii Grindeanu, Ciolacu și Dancu nu păreau de aceeași părere. Eu vreau să o rog pe doamna Firea că PSD să semneze inițiativa de suspendare a președintelui”, a afirmat co-președintele AUR.

”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, a declarat Klaus Iohannis, în cursul zilei de miercuri, aflat în județul Giurgiu, întrebat fiind despre declarațiile lui Simion.

Totodată, referindu-se la intrarea AUR în Parlament, urmare a rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, președintele a fost auzit spunând următoarele: ”Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult, în momentul acesta, nu prea am ce să comentez”.

Ultimele stiri

  • Update. Intervenție de urgență la Ambasada Israelului din București! Un bărbat ar fi încercat să dea foc clădirii
  • Șocant! Poliţist de la Brigada Rutieră, lovit cu o sticlă în cap, într-o benzinărie din Capitală
  • Aproape toată țara, sub avertizare de ploi torențiale și vijelii. ANM a emis COD PORTOCALIU și GALBEN – HARTA
  • Anunț devenit viral: Un clujean oferă cazare gratuită și mâncare, într-o casă la munte. Are o singură condiție/ FOTO
  • Un cutremur puternic a lovit centrul Japoniei, luni dimineață
  • Incident înspăimântător în Cehia. 18 persoane, rănite de fulger într-un parc
  • Ciucă, despre sondajele la prezidențiale: Nu toţi cei care au fost clasaţi primii au câştigat alegerile – VIDEO
  • Poza Zilei
  • Horoscop 3 iunie 2024 – Astăzi veți avea timp să vă concentrați
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version