AcasăPoliticaCum parează Iohannis amenințarea cu suspendarea venită de la vârful AUR -...

Cum parează Iohannis amenințarea cu suspendarea venită de la vârful AUR – VIDEO

Cum parează Iohannis amenințarea cu suspendarea venită de la vârful AUR - VIDEO (sursa foto: presidency.ro)

După ce co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea recent ajunsă – în mod surprinzător pentru mulți – în Parlament, a lăsat să se înțeleagă că formațiunea sa e gata să ia taurul de coarne și să facă demersuri vizând suspendarea din funcție a liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis a reacționat.

Nu oricum, ci ironic, în ideea că nu pleacă urechea la astfel de idei. ”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, a declarat Klaus Iohannis, miercuri, aflat în Giurgiu, întrebat fiind despre declarațiile lui George Simion.

De altfel, președintele a ales să nu comenteze prea mult nici pe marginea intrării AUR în Legislativ, urmare a rezultatelor votului din 6 decembrie. ”Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult, în momentul acesta, nu prea am ce să comentez”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, la finele unei acțiuni de plantare a unor copaci, cu prilejul închiderii oficiale a campaniei naționale de împădurire ”O pădure cât o țară”.

Ce spunea co-președintele AUR

Zilele trecute, Simion adusese pe tapet subiectul inițierii suspendării președintelui, arătând cu degetul către ceea ce i-ar părea să fie inacțiunea social-democraților pe această temă.

”Este stilul cu care ne-a învăţat Klaus Iohannis de dispreţ total faţă de votul românilor, de batjocură faţă de poporul român. Îmi menţin afirmaţile: dacă PSD nu îşi ia în serios rolul de prim-clasat în preferinţele românilor la aceste alegeri, o să ne luăm noi treaba în serios – să facem opoziţie şi să iniţiem suspendarea lui Klaus Iohannis pentru această batjocură”, a declarat George Simion la un post TV, citat de antena3.ro.

292 afisari

2 COMENTARII

  1. Pote sa planteze criminalul cati copaci vrea.Nu va reusi nici in zece vieti sa planteze cati copaci au taiat austriecii cu girul(era sa zic GIROFAR) lui.Un ipocrit ,nesimtit,lacom si fatarnic.Felicitari pentru clasarea dosarelor cu casele!Daca era Dragnea in situatia lui primea 10 ani de puscarie.Iata pentru ce lupta sasu ca justitia sa fie INDEPENDENTA.Si apropo de discursul de pe plantatie,ti-ai uitat pupitrul,si nu ai stiut ce sa zici decat ca iese….fum!Vei fi suspenat!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger