Cauta

Alegeri parlamentare 2020. Băsescu: ”Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis” – VIDEO

Alegeri parlamentare 2020. Băsescu: ”Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis” - VIDEO

După ce a aflat cum arată rezultatele exit-poll-urilor, care cotează PMP-ul cu 5% la alegerile parlamentare 2020, Traian Băsescu s-a declarat încrezător că PMP-ul va avea 7% fără redistribuire.

”Dacă era rezultatul sub 5% vorbeam eu primul, așa a vorbit președintele partidului primul”, a declarat, râzând, fostul șef al statului, de la sediul PMP.

În primul rând, pentru PMP aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu. (…) Partidul a trecut pragul, dar nu l-a trecut oricum. (…) PMP-ul va avea 7% fără redistribuire, în mod cert se va întâmpla acest lucru. (…) Îi felicit pe toți cei care au dus această campanie în condiții dificile”, a declarat fostul lider PMP.

”Avem alegerile cu cea mai slabă participare, ceea ce va pune mari probleme de menținere a legitimității timp de 4 ani. (…) Va fi un Guvern cu o susținere foarte fragmentată și (…) va avea o susținere la limită în Parlament. Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis atunci când va stimula, într-un fel sau altul, majoritatea parlamentară și ar trebui să-i dea de gândit prezența la urne – cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri”, a susținut Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului a mai punctat că va fi o ”bătălie consistentă” între PNL și PSD. ”Eu sper ca dl președinte Iohannis să facă ce trebuie să facă și să trimită indiferent de rezultatul ultimului vot adunat să trimită PSD-ul în opoziție. PSD-ul și (…) Pro România să plece în opoziție”, a mai afirmat Băsescu.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version