Cauta

Adrian Nastase, prima postare dupa eliberare: „Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud dimineata sunetele celor doua usi de metal”

La doua zile dupa ce a parasit penitenciarul Jilava si s-a intors in mijlocul celor dragi, aflat in resedinta familiei de la Cornu, fostul premier s-a asezat in fata calculatorului pentru a le transmite un mesaj celor care i-au fost alaturi si i-au transmis ganduri de incurajare, in perioada cat a fost inchis, dar si dupa ce a fost eliberat conditionat.

Nastase povesteste ca, in timp ce vineri a ales sa nu raspunda la mesajele primite si sa-si petreaca timpul doar cu familia, sambata a decis sa-si astearna cateva ganduri intr-o postare pe blogul sau. Le-a marturisit celor care il apreciaza ce a citit in perioada in care a fost in spatele gratiilor, dar mai ales ca acum incearca sa-si scoata din gand un anume sunet, pe care il auzea in fiecare dimineata, in rastimpul in care a fost la Jilava. „Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud dimineata sunetele celor doua usi de metal care ramaneau inchise pe timpul noptii. Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud, din curtea de plimbare, injuraturi sordide. A fost inca o incercare…”, dezvaluie fostul prim-ministru.

Totodata, Adrian Nastase a tinut sa le multumeasca celor care i-au fost alaturi in perioada grea pentru el si familia sa. „Mesajele voastre, pe blog sau pe Facebook, m-au insotit in aceasta calatorie prin “desert””, isi incheie Nastase postarea denumita, sugestiv, „Acasa”.

Va reamintim ca fostul premier a parasit detentia joi seara, dupa ce magistratii ilfoveni au mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, incuviintand eliberarea conditionata a fostului sef al Guvernului, care a executat o treime din pedeapsa la care a fost condamnat in cele doua dosare in care a fost cercetat – „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version