Cauta

VOCEA ROMANIEI la ProTV: Vezi rezumatul editiei de marti, 13 decembrie! VIDEO

VOCEA ROMANIEI. Marti seara, la ProTV, cei patru antrenori au avut parte de prima confruntare directa. Mai exact, in aceasta editie s-au infruntat toti cei 12 concurenti ramasi in cursa pentru marele titlu.

Publicul si-a desemnat favoritul prin vot, salvand astfel cate un concurent din cei trei ai fiecarei echipe, iar membrii juriului au ales unul dintre ceilalti doi ramasi in echipa, in timp ce a treia persoana a fost nevoita sa paraseasca competitia. Asadar, la finalul acestei emisiuni au ramas doar opt concurenti – cate doi in fiecare echipa – care vor participa la cea de-a doua Confruntare Directa.

Iata cum s-au descurcat concurentii in seara de marti, 13 decembrie la prima etapa a Confruntarii Directe, din cadrul megashow-ului Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI: Brenciu si Loredana, duet in lacrimi pentru Malinei Olinescu! VIDEO

Echipa lui Horia Brenciu:

Iuliana Puschila – Big Girls Don’t Cry

Daniel Dragomir – Piu Bella Cosa

Irina Tanase – If I ain’t got you

Echipa Loredanei:

Alexandra Craescu – Hot Stuff

Dragos Chircu – Careless Whisper

Iulian Canaf – I got a woman

Echipa lui Smiley:

Catalin Dobre – Sex on fire

Stefan Stan – (Everything I Do) I Do It For You

Anthony Icuagu – Man in the mirror

Echipa lui Marius Moga:

Oana Radu – I will survive

Liviu Teodorescu – Trouble

Cristian Sanda – Ain’t No Sunshine

Dupa ce concurentii s-au intrecut in maiestria vocii si a aptitudinilor de solist, au urmat deciziile grele ale antrenorilor carora, efectiv, le-a fost foarte greu sa aleaga pe cine sa elimine, intrucat absolut toti cei care au urcat pe scena marti seara au fost foarte buni. Cu toate astea, cate un concurent al fiecarei echipe a trebuit sa paraseasca Vocea Romaniei, iar structura ramasa in concurs este urmatoarea:

 

Echipa Loredanei: Iulian Canaf (concurentul salvat de Loredana) si Dragos Chircu (concurentul salvat de public), Alexandra Craescu fiind cea eliminata.

 

Echipa lui Moga : Liviu Teodorescu (concurentul salvat de Moga) si Cristian Sanda (concurentul salvat de public), Oana Radu plecand in lacrimi din emisiune dar nu inainte sa multumeasca tuturor pentru sprijinul acordat.

 

Echipa lui Brenciu: Irina Tanase (concurentul salvat de Brenciu) si Iuliana Puschila (concurentul salvat de public). Daniel Dragomir a parasit scena show-ului Vocea Romaniei.

 

Echipa lui Smiley: Catalin Dobre (concurentul salvat de Smiley) si Stefan Stan (concurentul salvat de public). Anthony Iguanu iese de pe scena Vocea Romaniei cu fruntea sus, multumind tuturor.

Ultimele stiri

  • Rareş Bogdan: Avem o șansă istorică pentru Capitală/Referiri la „partidul extremist” AUR: Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament
  • Umanismul golănesc al Occidentului
  • Trump Trade Wars 2.0 – pericol real sau sperietoare?
  • Am avut un ministru formidabil și n-am știut
  • Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj
  • Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard, mincinosule!”
  • Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”
  • Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Exit mobile version