Cauta

VOCEA ROMANIEI la Pro TV Rezumatul editiei live din 29 noiembrie! VIDEO

VOCEA ROMANIEI. Marti 29 noiembrie s-a desfasurat a doua editie live din cadrul concursului, in urma careia, Marius Moga si Loredana au eliminat cate un concurent din echipele lor si anume: Sebastian Muntean, respectiv Aminda.

In a doua seara a editiilor live de la „Vocea Romaniei” fiecare concurent din echipele a doi dintre cei patru antrenori au cantat individual pentru a demonstra cat de bine se pricepe la muzica si pentru a obtine cat mai multe voturi din partea publicului. Caci la aceasta etapa a show-ului Vocea Romaniei telespectatorii sunt cei care decid cine paraseste si cine ramane in concurs, alaturi de antrenorii concurentilor.

VOCEA ROMANIEI: Vezi cine a facut-o pe Loredana sa planga pe 29 noiembrie! VIDEO

Astfel, in seara de marti 29 noiembrie, echipa lui Moga si a Loredanei au pasit pe scena, au cantat iar la final telespectatorii si-au votat favoritii. Ulterior, cand s-a oprit votul, concurentii de pe primele doua pozitii din fiecare echipa merg mai departre in concurs, iar din cei trei ramasi antrenorul va alege cate doi care sa se dueleze in „Cantecului Decisiv”, pentru ca dupa acest pas Loredana si Moga sa aleaga pe cine pastreaza mai departe in „Vocea Romaniei”.

Iata cum au cantat cei zece concurenti din echipele Loredanei si a lui Marius Moga:

Aminda – Edge of Glory

Sebastian Muntean – Just the way you are

Aldo Blaga – I’m yours

Oana Brutaru – I’m like a bird

Iulian Canaf – Blue moon

Alexandra Craescu – Livin’ on a player

Dragos Chircu – Unchained melody

Cristian Sanda – Hero

Oana Radu – Someone like you

Liviu Teodorescu – Always on my mind

Dupa votul publicului pentru echipa Loredanei, primii doi clasati si care merg automat mai departe la „Vocea Romaniei” au fost Dragos Chircu si Iulian Canaf. Din cei trei mai putin votati de public, Loredana a salvat-o pe Alexandra Craescu si i-a provocat la „Cantecul Decisiv” pe Aminda si Oana Brutaru, care au interpretat din nou piesa cu care s-au prezentat in aceasta etapa. Desi decizia a fost foarte grea, in cele din urma, Loredana s-a despartit de Aminda.

In cazul echipei lui Marius Moga, publicul i-a plasat prin vot pe primele doua pozitii pe Liviu Teodorescu si pe Oana Radu, iar din ceilalti trei concurenti ai sai, antrenorul i-a ales pentru „Cantecul Decisiv” pe Aldo Blaga si pe Sebastian Muntean, pastrandu-l in competitie pe primul.

In editiile anterioare din „Vocea Romanei” fiecare antrenor, Smiley, Marius Moga, Loredana si Horia Brenciu si-au selectat cate cinci concurenti cu care sa mearga mai departe catre editiile live. Prima etapa in acest sens s-a derulat pe 22 noiembrie, cand s-au prezentat pe scena echipele lui Smiley si a lui Horia Brenciu.

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version