Cauta

ROMANII AU TALENT, sezonul 2: vezi rezumatul primei editii! VIDEO

Emisiunea “Romanii au talent” a revenit in forta vineri la PRO TV cu prima editie a celui de-al doilea sezon care a depasit orice imaginatie. Pe scena au urcat imitatori, travestiti, cantareti, dansatori, ba chiar primari.

Printre cei care s-au facut remarcati in editia de vineri seara s-a numarat si Mercea Ioan, primarul comunei Macea din Arad. Acesta a inceput sa recite cu vocea unui copil de cativa ani poezia „Gandacelul”. Dar prestatia lui nu i-a impresionat pe Andra, Andi Moisescu ori Mihai Petre. Decis sa demonstreze ca poate, edilul s-a apucat sa cante la frunza. Fara succes la jurati insa.

Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Hateg, a reusit cu momentul sau artistic sa-i amuze pe toti cei prezenti. Chiar daca talentul sau a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat in primul rand de miscarile sale de solduri si umeri, precum si de umorul acestuia. Decizia de a-l trimite pe domnul Aflat in etapa urmatoare a fost unanima si s-a bucurat de aplauzele spectatorilor.

Cel care a facut un spectacol total a fost ceterasul Vasile Godja , de 20 de ani, din comuna Oncesti, Maramures, care a fost acompaniat de alti doi instrumentisti. A cantat cu vioara pe umar, cu vioara la ceafa, cu arcusul la brau, apoi fara arcurs, doar cu bota si a reusit sa faca un adevarat spectacol. Recompensat cu laude plus trei de DA din partea juratilor, ceterasul a trecut cu brio in etapa urmatoare a show-ului.

Cea care a creat un moment memorabil a fost „fantoma olteneasca” sau „fantoma de la Craiova” cum au denumit-o cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos. Dansul acesteia a fost un cosmar pentru Mihai Petre care si-a aratat dezgustul fata de miscarile travestitului, dar si fata de costumatia acestuia.

Seara a continuat cu „un moment unic”, asa cum l-a numit Andra, un moment la care a participat Toader Claudiu, mare pasionat de bucatarie. Momentul l-a trimis direct in etapa urmatoare a show-ului. Smiley si Pavel Bartos au profitat de aluatul ramas de la numarul concurentului care a invartit si a rasucit cu o precizie si o viteza uluitoare blaturi enorme de pizza si s-au jucat ca niste copii atat in culisele emisiunii, cat si pe scena.

O fosta asistenta medicala a dorit sa demonstreze ca la cei 68 de ani ai sai inca mai stapaneste arta seductiei si cu cea mai mare dezinhibare a ramas in lenjerie intima pe scena de la „Romanii au talent”, facandu-i pe toti cei prezenti sa roseasca si sa-si acopere privirile. Intrebata care este motivul pentru care a ales sa prezinte acest moment indraznet, doamna a raspuns ca a ales sa prezinte „cel mai frumos dans” care de fapt a reprezentat doar preludiul. Juratii n-au fost curiosi sa vada si continuarea, drept urmare au apasat cele 3 X-uri.

Printre momentele care au facut furori a fost si cel al unei tinere care a dansat la bara si care a scris astfel in culise un nou regulament de conduita. Acesta presupune imbratisarea celor doi prezentatori de catre concurent, lucru care pana acum nu era absolut obligatoriu.

Un moment special a fost cel oferit de un baiat de 11 ani si de tatal lui. Stefanescu Daniel Gabriel din Curtea de Arges a cantat la block-flotes impreuna cu tatal sau in aplauzele celor 11 frati prezenti in sala. „Am dat toata inima din mine sa cant cum trebuie”, a marturisit Gabriel la finalul momentului lor. Pustiul merge mai departe.

Emotie au oferit si fratii Beatrice si Laurentiu Ion, care au prezentat un numar acrobatic repetat in doua zile, care l-a impresionat chiar si pe Mihai Petre. De altfel, la finalul prestatiei lor, Andra s-a ridicat in picioare ca sa-i aplaude, iar sala a fost in delir. Cu trei de DA, cei doi frati trec in etapa urmatoare a show-ului.

Show-ul cu numarul unu din cel de-al doilea sezon s-a incheiat cu numarul unei foste gimnaste, Tatiana Fecioru , 40 ani, acum acrobata. Femeia, mama a unei fetite de 10 ani, a prezentat un numar cu papusi – Marioara si Vasilica – la care nimeni nu se astepta. Cu trei de DA, Tatiana Fecioru trece in etapa urmatoare.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version