Cauta

R Family si Iulia Glavan, primii eliminati din galele live la X Factor – VIDEO

Prestatia trupei R Family nu a reusit sa convinga publicul, fiind prima eliminata din galele live, la X Factor. Iulia Glavan, aflata la duel cu Station 4, a parasit si ea competitia, in urma deciziei juriului.

(foto: Antena1)

Familia Radulescu, adica Marcel, Gabriela si Gabriel, a primit cele mai putine voturi din partea publicului. Astfel, duminica seara, odata cu prima gala live, X Factor, cei trei discipoli ai Deliei au fost eliminati.

Desi are o voce impresionanta si o prezenta scenica placuta, Iulia a ajuns la duel cu tinerii de la Station 4, dupa ce au primit acelasi numar de voturi din partea publicului. Pentru aceasta provocare Station 4 a ales piesa „That makes you beautiful”, a celor de la One Direction, in timp ce carismatica blonda a cantat melodia Anastaciei, „I’m outta love”.

(foto: Antena1)

Dupa o lunga deliberare, Cheloo a acordat votul sau frumoasei concurente, a carei mentor a fost, Delia a ales sa-si salveze trupa, iar votul decisiv i-a apartinut lui Dan Bittman. Juratul a avut doar cuvinte de lauda la adresa concurentilor. „As putea sa ma indragostesc de tine”, i-a declarat Bittman Iuliei, inainte de a o anunta ca pentru ea competitia a luat sfarsit.

Dan a spus ca a ales sa ii salveze pe baietii de la Station 4 pentru a le da ocazia sa ajunga la performanta atinsa de Glavan si ca are incredere ca adolescentii pot sa faca asta chiar daca sunt deocamdata „cruzi”.

Dupa prima editie a galelor live, au trecut mai departe, primind votul publicului, fetele de la RED, Tudor Todut, Ioana Anuta, Dragos Udila, Raduly Botond, Nadir Tamuz, Tudor Turcu, NORD X, Iulia Manolache, Natalia Selegean, Ioan Man si 2B. Marele premiu X Factor, pentru care lupta concurentii celui de-al doilea sezon, este in valoare de 200.000 de euro.

VEZI VIDEO AICI.

Ultimele stiri

  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Israelul bombardează intens oraşul Rafah, din Fâşia Gaza, deşi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu. Cel puţin 12 morţi (VIDEO)
  • Exit mobile version