Cauta

Mircea Badea: „Faptul ca se dusera trei persoane la cer e o incercare ticluita de diavol”

Mircea Badea si-a exprimat parerea in modul sau caracteristic intr-un post pe blogul personal, despre declaratia parintelui Vasile, duhovnicul realizatorilor „Cronica Carcotasilor”.

(foto: unica.ro)

Mircea Badea si Serban Huidu nu sunt nici pe departe prieteni, tocmai de aceea comentariile acide ale realizatorului emisiunii „In gura presei” despre Huidu, nu mai uimesc pe nimeni.

„Parintele Vasile s-a referit indirect la Huidu, cand a spus ca toate incercarile prin care trece (Huidu – n.r.) sunt incercari de la diavol si cand diavolul te lasa in pace, inseamna ca ii faci voia”. – scrie EVZ intr-un articol pentru propasirea gainusei si ginericului, asa, ca-ntre confrati basisti. Deci, faptul ca se dusera la cer trei persoane din cauza unui accident rutier (care sigur ca se pastreaza in definitia cuvantului accident, deci fara intentie) care a avut loc cu o contributie semnificativa a ginericului, face parte din lantul de incercari ticluite de diavol, pentru a-l pune la incercare pe gineric. Acesta insa rezista, rezista, rezista. Ca atare, nu-i face voia necuratului. Pai atunci el ar indeplini lucrarea Domnului”.

Mircea Badea nu s-a putut abtine si a adus din nou in discutie accidentul de la schi, al lui Serban Huidu, din Austria: „La fel, daca un bou da cu capul intr-un pom pe partie, cand pe partie nu exista pomi, iar el e o chiftea la concurenta cu piftia, sedat cu iluzia ca il cheama Alberto Tomba, inseamna ca l-a pus scaraotchi la incercare. Observati lista de „insuccesuri” a intunecatului, infrant de fiecare data, cu mult sacrificiu sanitar de la bou si jertfa finala de la terti. Aleluia!”

Mai degraba propriu decat deontologic, Mircea Badea profita de situatia total neplacuta in care Huidu se afla si transfera scandalurile personale in spatiul public.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version