Cauta

MasterChef, 3 aprilie: Trei concurenti au dat pe spate juriul cu preparatele lor!

Trei dintre concurentii inscrisi la MasterChef au reusit sa ii impresioneze pe juratii competitiei de la ProTv, in editia difuzata marti, 3 aprilie, cu preparate delicioase si foarte frumos prezentate. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au fost convinsi ca cei trei barbati pasionati de gatit merita „MasterChef”, asa ca nu au stat pe ganduri si i-au trimis in etapa urmatoare.

(foto: captura ProTv)

Filip Alexandru, in varsta de 30 de ani, s-a prezentat in fata juriului cu un preparat numit „Seven Seas”. Tanarul concurent le-a marturisit celor trei chefi ca ii place sa mearga si sa isi pescuiasca singur incredientele pentru retetele pe care le prepara, fiind pasionat de scufundari. Iar supa lui nu doar ca a fost savurata si laudata de catre cei trei jurati, in special de Catalin Scarlatescu, dar a fost si data ca exemplu de maiestrie culinara celorlalti concurenti care s-au straduit sa obtina sortul MasterChef. „E Seven Sea, nu e brutarie aici”, a rostit Scarlatescu, in timp ce gusta incantat supa preparata de concurentul inscris la Masterchef.

(foto: captura ProTv)

Al doilea aspirant la titlul MasterChef, care a reusit sa cucereasca exigentul juriu cu preparatul sau este un tanar care a gatit un cotlet de oaie cu chutney de fructe de padure.

(foto: captura ProTv)

Al treilea preparat care i-a dat pur si simplu pe spate pe cei trei jurati de la MasterChef a fost cel realizat de Sorin Minda – cotlet de porc la tigaie, cu piure de cartofi sos de gutui cu scortisoara si sos de lamaie. Preparatul a fost pe placul lui Florin Dumitrescu, dar si al colegilor sai, carora tanarul jurat „s-a indurat” sa le mai lase pe farfurie cateva bucatele de carne asezonata cu delociosul sos de gutui. „Pacat ca trebuie sa guste si ei”, a spus Florin. „Aveti idee ce inseamna pentru dumneavoastra ca trei chefi ca noi sa va lase farfuria goala?”, l-a intrebat Sorin Bontea pe concurentul ce spera sa obtina marele premiu al competitiei difuzate marti, 3 aprilie, la ProTv. „145 de farfurii am gustat, asta e prima pe care am golit-o”, a adaugat Florin.

 

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version