Cauta

Iata-l pe David! Andra si Catalin Maruta si-au botezat fiul! – GALERIE FOTO

Andra si Catalin Maruta l-au botezat, duminica, pe fiul lor, David Alexandru. Fericitul eveniment a avut loc la biserica Sfantul Fanurie din Bucuresti, unde Andra si Catalin au fost insotiti de rude si prieteni apropiati. Nasii de botez ai lui David au fost Arpad Paszkany (patronul CFR Cluj) si iubita acestuia, Anamaria Feher.

I-au ursit! David, fiul Andrei si al lui Catalin Maruta de la ProTV, n-o sa fumeze, dar va avea succes la femei!

Andra-Catalin-Maruta-botez-David-Alexandru-fiul
Iata-l pe David! Andra si Catalin Maruta si-au botezat fiul!

„Am avut emotii, dar baietelul a fost foarte cuminte, n-a plans in timpul ceremoniei”, a declarat Andra la iesirea din biserica Sfantul Fanurie unde a fost botezat David.

La botez, Andra a purtat o rochie albă, iar Catalin Maruta un costum cu sacou negru si pantaloni bej.

„A fost foarte bine si emotionant in acelasi timp, dar am avut noroc ca David a fost cuminte , nu a plans si si-a facut treaba cum a trebuit. Andra a avut emotii, dar a rezistat”, a spus, dupa botez, fericitul tata, Catalin Maruta.

Dupa botezul lui David de la biserica Sfantul Fanurie, Andra si Catalin Maruta vor merge la petrecerea de la Ambasad’Or din Otopeni, unde asteapta peste 300 de invitati, rude, prieteni, dar si persoane din showbiz.

Atmosfera de petrecere va fi asigurata atat de artisti pop, cat si de muzica populara.

„Avem multi invitati care au promis ca vor si canta, din prietenie pentru noi: Holograf, Pepe, Niculina Stoican, Taraful din Clejani, ba chiar si Valentin Dinu, de la “Romanii au talent”, a afirmat Catalin Maruta.

[nggallery id=36]

Ultimele stiri

  • Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate
  • Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!
  • Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii
  • Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război
  • Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)
  • Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!
  • Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)
  • Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!
  • Mugur Isărescu încasează o pensie uriaşă de la statul român. La aceşti bani se adaugă salariul incredibil şi indemnizaţia de la Academia Română
  • Se schimbă buletinele, în România! Modificări la CNP, după punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat
  • Exit mobile version