Cauta

Fetele lui Cotabita, mesaj plin de emotie si optimism: Tata demonstreaza in fiecare zi cat de puternic si ambitios e

Aela si suroririle sale mai mici, gemenele Eliza si Milena, ii sunt in permanenta alaturi interpretului, care, de saptamani intregi, lupta sa depaseasca o mare cumpana a vietii sale. Iar vestile de la medici, precum si ceea ce vad cu ochii lor, in materie de evolutie a starii sanatatii lui Gabriel Cotabita, le fac pe cele trei fiice ale artistului sa fie pe zi ce trece mai optimiste in privinta recuperarii parintelui lor.

Drept urmare, la scurta vreme dupa ce medicii au emis un comunicat in care sunt trecute cele mai noi date in privinta starii interpretului in varsta de 59 de ani, despre care aflam ca respira singur, ca este constient (cu momente de confuzie si dezorientare), dar si ca, la nivel de evaluare neorologica s-a constatat o ameliorare a parametrilor GCS de la 8 (cat era zilele trecute-n.r) la 13 – fetele interpretului hitului „Noapte Albastra” au transmis, la randul lor, un mesaj plin de speranta.

„Tata demonstreaza in fiecare zi cat de puternic si ambitios este si reuseste sa uimeasca atat echipa medicala cat si pe noi cu progresele pe care le face. Am depasit o etapa in acest drum„, scrie Aela Cotabita intr-un mesaj distribuit atat pe contul surorilor sale, cat si pe cel oficial de Facebook al solistului.

Cum este si firesc, tanara mentioneaza ca la acest moment cea mai mare importanta se acorda procesului de recuperare a artistului, care a fost circa o luna de zile in coma. Familia stie, insa, ca e nevoie de timp pentur ca lucrurile sa reintre pe un fagas normal, dar sunt foarte increzatori ca, bazandu-se pe ajutorul specialistilro de la Floreasca, totul va fi bine. „Este un proces firesc insa de durata, in care sunt cu atat mai importante linistea, discretia si gandurile bune acordate in primul rand tatei”, se mai arata in mesajul respectiv, care se incheie cu multumiri adresate celor care il sustin pe cantaret, dar si pe apropiatii sai, in aceste momente delicate prin care trece familia Cotabita.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version