Cauta

Catalin Botezatu, despre Oana Zavoranu: Il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat

Catalin Botezatu a facut o dezvaluire uluitoare: Oana Zavoranu inca il iubeste pe Pepe si tot ce i se intampla e din cauza suferintei cauzate de divortul prin care a trecut.

(foto: captura Acces Direct)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a explicat joi seara la emisiunea „Acces Direct” ca Oana Zavoranu trece prin aceste momente grele pentru ca inca nu si-a revenit dupa divortul de Pepe.

„M-am speriat foarte tare pentru ca Oana e o fata draga sufletului meu. Ea este o femeie sensibilia si extrem de fragila si abia acum toata lumea si-a dat seama de fragilitatea ei. Eu cred ca cea mai mare problema a ei este cea data de inima. Atunci cand iubesti cu adevarat, faci o obsesie si ai impresia ca nimic nu mai conteaza si trebuie sa pui capat”, a spus Botezatu inca de la inceputul emisiunii.

Designerul a mai marturisit ca se bucura foarte mult ca Oana s-a impacat cu mama sa, Mariana Zavoranu, si ca aceasta ii este alaturi acum si o sprijina in tot ceea ce face. Ba mai mult, Bote a sustinut ca frumoasa bruneta a cedat sub presiunea tuturor lucrurilor grele care au lovit-o din toate partile.

„Sunt oameni pe lumea asta care chiar daca au totul, n-au nimic. Loviturile primite din toate partile, din punct de vedere profesional si in dragoste au facut-o sa sufere foarte mult. Ea are nevoie de afectiune si de acea fiinta care sa stea cu ea tot timpul si sa ii dea senzatia ca o ocroteste si ca o iubeste”, a mai adaugat Bote.

Intrebat de moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, daca el crede ca Oana inca mai are sentimente pentru Pepe, Botezatu nu a stat prea mult pe ganduri si a spus: „Da, eu cred ca il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat. El o fi trecut peste, dar ea este femeie si e mult mai profunda. Ea trebuie sa se detaseze de trecut si sa traiasca in viitor si in prezent”, a concluzionat Catalin.

El a mai spus ca o roaga pe Oana „sa fie pozitiva, sa lase tot ce a fost pana acum in viata ei si sa se detaseze de iubiri apuse si sa se gandeasca ca este tanara, frumoasa si cu multe calitati”.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Lupta din MotoGP, mutată în ring?!
  • Povestea cuprului la 10.000 de dolari. “Ultimul risc de aprovizionare rămas pentru industria vehiculelor electrice”
  • Haos în sistemul energetic. Hidroelectrica a fost deconectată
  • Veste mare de la Klaus Iohannis pentru şoferii cu permis de conducere categoria B. Vor putea conduce şi alte vehicule
  • Exit mobile version