Cauta

Adriana Bahmuteanu a primit cadou un inel cu diamante. Vezi de la cine!

Bahmuteanu a primit cadou un inel, o pereche de cercei si o bratara, toate cu diamante. Vedeta spune ca acest dar vine din partea unui prieten care a auzit ca Prigoana nu i-a daruit niciodata bijuterii cu pietre pretioase.

(foto: captura acces direct)

„Soc si groaza! Nu, nu m-am logodit, poate fi un inel de logodna, dar nu este”, a spus Adriana radiind de fericire. Usor incurcata, asteptand cu nerabdare intrebarile despre subiect, incercand sa pastreze totusi putina discretie, Adriana a raspuns cu placere curiozitatilor Simonei Gherghe. „Nu stiu daca este primul pas, dar orice femeie se simte flatata daca ar primi asa un cadou (…). Intotdeauna e bine sa stii ce iti doresti in viata, pentru ca se va implini. Mie imi merge foarte bine din toate punctele de vedere: am slabit, copiii sunt linistiti, imi place la serviciu, Antena2 este a doua mea casa, si e foarte frumos sa primesti cadou un diamant”, a povestit vedeta, invitata la Acces Direct.

Adriana nu a exclus complet varianta unei relatii cu barbatul care i-a daruit diamante. „Este prieten cu unchiul meu, un israelian, care a auzit la TV ca Prigoana nu mi-a daruit niciodata diamante (…). Este prematur sa ma gandesc la o relatie serioasa. Nu m-a lovit dragostea. Stii cum se spune, cine se frige cu ciorba sufla si in iaurt. Eu nu ma las cumparata de un diamant, nu sunt de vanzare. E foarte greu pentru mine sa cred pe oricine. Mai stau, intai sa termin cu divortul”, a afirmat prezentatoarea Antenei2.

Bahmuteanu a recunoscut ca nu stie decat ca israelianul este un barbat intre doua varste, dar ca nu are habar daca este insurat. Deasemenea, Adriana a mai marturisit ca Silviu Prigoana nu-l cunoaste pe cel care ii face cadouri.

Vedeta a preferat sa vorbeasca mai degraba despre bijuterii decat despre divortul de sotul ei. „Mintea mea in capul ei inca mai are probleme. Am vorbit cu un psiholog, normal. Gandeste-te ca divortul este a doua trauma dupa deces, prin care poate trece un om. Eu sunt foarte puternica, dar crede-ma ca ma afecteaza. Toti prietenii mei vor sa ma incurajeze, asa am primit si diamantele”, a mai spus Bahmuteanu.

Ultimele stiri

  • VIDEO. A sunat la numărul unic de urgență, pentru a-i spune cineva „La multi ani”!/Ce a urmat e cu totul emoționant
  • Acţiunea prin care armata israeliană anunţă, practic, asaltul asupra zonei Rafa. 1,5 milioane de palestinieni trăiesc acolo!
  • Piedone, atac la Nicușor Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”
  • Modificarea pe care o vor găsi călătorii ce tranzitează Gara de Nord
  • Panică într-un bloc dintr-o localitate din Iași. Explozie urmată de incendiu/Mai mulți oameni, evacuați – VIDEO
  • Cine sunt pensionarii care se vor alege cu o „leafă” de 6.800 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Exit mobile version