Cauta

Coasta de Azur, curatata de hotii de lux români!

Fiecare se pregateste de deschiderea sezonului estival cum se pricepe mai bine. In timp ce noi incercam sa scapam de maghernitele care inca sufoca plajele, francezii sunt cei mai fericiti, dupa ce ieri au fost anuntati ca DIICOT-ul românesc a reusit retinerea a 21 de hoti de lux care jefuiau de ani buni turistii din fitoasele statiuni de pe Coasta de Azur.
De-a lungul vremii, printre victimele acestora s-au aflat si nenumarate „Vipane” autohtone care au fost jefuite pe când se aflau in vacanta la Saint Tropez, ca membrii familiei Stratulat sau Adrian Stefan Iliescu, „beizadeaua” primarului din Giurgiu.

*Miliardarii respira usurati*

In ultimii ani, multi dintre bogatasii români au preferat ­sa-si petreaca vacante linistite in statiuni exclusiviste de pe Coasta de Azur franceza, ca Saint Tropez sau Saint Nazarre. Numai ca pentru unii dintre ei totul s-a transformat intr-un cosmar, dupa ce au fost jefuiti de catre o grupare de conationali specializata in astfel de lovituri. Fiul primarului din Giurgiu a ramas fara un ceas de mâna Audemars Piguet Royal Oak Barichello, de cel putin 60 000 de euro. Printre românii patiti la Saint Tropez se mai numara un ministru al Guvernului, Adrian Nastase, si familia Stratulat, detinatoarea celei mai puternice companii de distributie a medicamentelor de la noi. Acum insa Coasta de Azur a fost curatata, cei 21 de membri ai bandei care facea ravagii aici fiind arestati in urma a 15 perchezitii efectuate in judetele Timis si Maramures.

*Sase cereri disperate*

Ampla actiune coordonata de catre procurorii DIICOT a fost declansata in urma a nu mai putin de sase cereri de asistenta juridica internationala adresata de autoritatile franceze catre tara noastra. Pe numele celor 21 de hoti, care se cazau la hoteluri de lux, mâncau in cele mai selecte restaurante si jefuiau bunuri de pret, dupa care dispareau, existau deja mandate europene de arestare emise de catre Tribunalul de Mare Instanta. Dar apelurile disperate ale francezilor se explica prin aceea ca nu voiau sa compromita un nou sezon estival, clientii miliardari de acolo luându-le deja frica hotilor români.

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version