Cauta

„Am cucerit femeile facându-le sa râda!”

Marele comic al micului ecran si al Teatrului „Tanase”, Nae Lazarescu, nu are muschii lui Schwarzenegger, nici surâsul lui Alain Delon si, cu toate acestea, si-a adjudecat sase neveste!

*Cum le-a cucerit? *

„Le-am facut sa râda, – ne-a marturisit in exclusivitate simpaticul actor – daca reusesti s-o faci sa râda, femeia e pe jumatate cucerita!”. Avea doar 19 ani (tocmai luase admiterea la Actorie) când s-a insurat cu prima iubita, Mariana. Dar, ca orice pasiune iscata la o vârsta necoapta, s-a dezumflat dupa sase luni. Fascinate de talentul lui actoricesc, de farmecul si umorul lui, blonde, brunete si satene ii cadeau in mreje iar acesta, om serios, nu ezita sa le duca in fata ofiterului Starii Civile. Cu Aurelia, Nae Lazarescu a fost insurat timp de sapte ani, tot atâtia a convietuit si cu Anca. Alaturi de Elena a rezistat doar cinci ani si, dupa divort, a cunoscut-o pe a cincea partenera de viata, al carei nume nici nu vrea sa-l aminteasca, fiindca „e prea ciufuta” si s-au despartit „cu topoare in brâu”. Se pare ca a sasea nevasta, Marcela, a fost cu noroc, fiindca a ramas cu el pâna in ziua de azi, timp de 22 de ani. „M-a vrajit cu frumusetea ei, – spune Nae Lazarescu – dar am descoperit apoi ca are o multime de calitati: e serioasa, cumsecade, desteapta, avem gusturi comune in toate domeniile, nu ma plictisesc niciodata cu ea, gateste senzational si, ca orice moldoveanca, face niste parastase de te lingi pe degete…”. Copii n-a avut cu niciuna dintre neveste, pentru ca vremurile au fost si continua sa fie grele. „Dar daca as fi avut un copil handicapat – glumeste amar actorul – l-as fi facut politician!”.

EMIL SERBAN

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version