Cauta

Au parcurs 30 km in 12 ore

Cântaretul a trait clipe de neuitat la Roma, unde, timp de patru zile, a imbinat utilul cu placutul, alaturi de logodnica sa, Alina Cupsa. Pe lânga concertul pe care Catalin l-a sustinut pentru românii din Italia, cuplul a bifat si principalele obiective turistice, realizând un adevarat tur de forta al orasului.

Logodnica artistului a epuizat ultimele zile de concediu din 2010 in Italia, unde Catalin a sustinut un concert de exceptie in fata a 800 de spectatori, cântând live mai bine de o ora. Aflat pentru prima oara in Italia, cântaretul a fost placut surprins de reactia publicului, care s-a ridicat in picioare si i-a scandat minute in sir numele. „Am fost extrem de fericit ca oamenii imi apreciaza muzica si ca imi cânta melodiile, desi unele au fost lansate acum 23 de ani“, ne-a spus artistul despre succesul inregistrat la Roma, unde a cântat alaturi de Sofia Vicoveanca, Aurel Tamas, Nicu Paleru etc. El si iubita lui au petrecut patru zile la Roma, fiind cazati in hotelul „Divino Amore“, al carui nume chiar i-a amuzat. Dupa ce si-au luat harta orasului Roma, Catalin si Alina au pornit la pas pentru a nu rata vreun obiectiv turistic. Cuplul a vizitat Colosseumul, Forumul Roman, columna lui Traian, Panteonul, Fontana di Trevi, Vaticanul (cu bazilica San Pietro), ei fiind de-a dreptul epuizati la finalul plimbarii. „Nu ne mai simteam picioarele, am parcurs aproximativ 30 km in 12 ore. Am avut noroc de vreme buna, pentru ca zilele urmatoare a plouat“, a declarat, pentru ziarul „National“, Catalin Crisan.

*Si-a serbat fiul de Sfântul Andrei*

Catalin si Alina au plecat de la Roma cu doua zile mai devreme, pentru ca artistul sa respecte promisiunea facuta fiului sau, Andrei Raris, care si-a sarbatorit ziua de nume. Impreuna cu Lucia Bubulac, fosta sa sotie, Catalin i-a organizat pustiului petrecerea, la care au participat sora lui, Daria, alaturi de prietenii si colegii lor, in total 12 persoane. In privinta cadourilor oferite, Catalin ne-a marturisit ca obisnuieste sa cumpere impreuna cu Raris Andrei jucariile si jocurile preferate ale acestuia.

Andreea Romaniuc Archip

Ultimele stiri

  • Poza Zilei
  • Horoscop 8 mai 2024 – Astăzi veți proiecta ceva despre voi
  • Un militant ecologist din Germania se află de 2 luni în greva foamei
  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Exit mobile version