Cauta

8 momente in care Cârtu a luat-o razna

Imediat dupa finalul partidei cu Bistrita, duel in urma caruia CFR Cluj a fost eliminata din Cupa României, Sorin Cârtu a sarit sa-l bata pe asistentul Adrian Vidan. Tusierul a semnalizat faultul comis de Tony, in careu, penalty-ul decizând practic intâlnirea din Gruia. Aveti mai jos, in ordine cronologica, opt situatii in care Cârtu nu s-a mai putut controla:

1. In 2002, la un meci din Cupa României, cu Midia Navodari, antrenorul Universitatii Craiova a fugarit un ziarist de la ”Editie Speciala” pe tot terenul, fiind suparat pe articolele scrise de respectiv. “Din cauza ta am pierdut azi, nenorocitule!”, i-a zis antrenorul, punând in cârca rezultatul: 2-3 cu divizionara secunda.

2. Tehnicianul a stat minute bune ingenuncheat pe iarba, la un FC Arges – FC Timisoara, in mai 2005, iar din aceasta pozitie s-a izbit cu capul de pamânt de câteva ori, atunci când gazdele au pierdut sansa de a dezvolta un contraatac periculos. A avut nevoie de ingrijiri medicale la finalul partidei.

3. La FC National, la un meci din deplasare cu Jiul Petrosani, pierdut cu 0-2, Cârtu si-a pierdut cumpatul. Enervat ca Ducu Ninu a jucat foarte slab in prima repriza, el a sarit cu picioarele pe fotbalist, in vestiar, marturie stând declaratiile unor coechipieri. La reluare, Ducu Ninu a invocat faptul ca era lovit pentru a nu continua jocul. Avea vânatai in mai multe zone ale corpului.

4. In 2007, pe când antrena FC National, Cârtu a injurat spectatorii nemteni. La vestiar, dupa meci, s-a luat la “harta” cu Gheorghe Stefan, pe care l-a facut “escroc si omul Cooperativei”. A iesit o busculada chiar in vestiar, cu jucatorii iesiti de la dus, plini de sapun, incercând sa calmeze spiritele.

5. La Mioveni, a dat cu capul in plexiglasul bancii de rezerve, in timpul unui meci cu Dinamo, insa nu a suferit contuzii. Televiziunile au prezentat multe reluari cu aceasta faza.

6. La Pandurii, la un antrenament, s-a enervat pe jucatori pentru ca acestia nu nimereau cadrul portii la executarea de lovituri libere. Cârtu a luat sacul cu mingi si l-a aruncat peste gard. “Ce va uitati, ma? Fugiti dupa baloane… Fir-ati ai dracu’ de fotbalisti pârnai ce sunteti!!!”, le-a spus antrenorul. Apoi a plecat la vestiar, lasându-i pe secunzi sa continue antrenamentul.

7. Sorin Cârtu a fost eliminat de pe teren in octombrie 2009, la un meci Pandurii – Urziceni, pentru gesturi la adresa arbitrului Augustus Constantin. “Sorinaccio” a pus mâinile crucis, o miscare a corpului prin care i-a reamintit “cavalerului fluierului” ca tatal sau, fostul sef al CCA, este incarcerat pentru coruptie.

8. Orbit de furie, Cârtu s-a napustit joi seara asupra asistentului Vidan, pe tunelul spre vestiare si, dupa un sprint demn de Usain Bolt, a fost oprit de unul dintre conducatorii clujeni aflat in zona. “Sorinaccio” i-a injurat timp de patru minute, in continuu, pe arbitri, fiind calmat cu greu.

Flavius Dobrescu

Ultimele stiri

  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Dana Budeanu a căzut cu tronc politicienilor de pe Planeta Venus
  • Dinamo joacă în „Misiune Imposibilă”
  • O monedă mai puternică decât orice ban. Frica
  • Revoluție în fotbal: camere video pentru arbitri!
  • UPDATE. Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 2 al Capitalei/O persoană a murit
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Exit mobile version