Cauta

Lupu Rednic s-a cuplat cu acordul „soacrei“

Povestea de iubire dintre cântaretul de muzica populara Lupu Rednic si sotia acestuia, Cornelia, a inceput “accidental”, când nici unul dintre ei nu se astepta. Lupu si-a cunoscut intâi soacra si apoi nevasta.

Lupu Rednic si Cornelia s-au cunoscut la un restaurant din Sighetu – Marmatiei, unde artistul lucra ca bucatar–ospatar. „Eu lucram cu soacra-mea impreuna la un restaurant, iar Cornelia a venit la maica-sa. Si uite asa, am devenit prieteni si dupa opt luni am cerut-o in casatorie”, a povestit Lupu Rednic, in exclusivitate, pentru ziarul „National”. Mai mult, cântaretul a marturisit ca, in cei 41 de ani ai sai, a iubit o singura femeie si ca nici acum, nici in adolescenta, nu era „gagicar”. „Când treceam pe lânga fete imi ziceau: «Treci dracului mai repede!». Eram un baiat foarte linistit, n-am fost un crai din asta. Am iubit o singura data, pe nevasta-mea”, a mai spus artistul.

*Politist, pentru onoareamamei sale*

Maramureseanul Lupu Rednic ocupa si functia de sef al Centrului Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor. In spatele deciziei de a deveni politist, nu se afla doar visul obisnuit al unui copil, ci si o poveste cutremuratoare, care i-a marcat intreaga existenta. „Când a inceput colectivizarea, maica-mea nu s-a lasat de un teren si când m-a nascut pe mine, in ‘69, au actionat-o in judecata cei de la C.A.P. Când aveam eu un an au arestat-o si a facut puscarie doua luni si opt zile la Sighetu – Marmatiei, una din puscariile grele din România. Când am devenit ofiter de politie, chiar la prima sedinta, m-am intâlnit cu acel politist care a arestat-o pe maica-mea si, când m-a vazut, l-au puscat lacrimile si mi-a zis ca isi aminteste episodul acela. Nu m-am razbunat, ca asta e arma prostului”, a mai spus Lupu Rednic.

Gabriela Grigoriev

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version