Cauta

Mutu il invita pe kosovar la meciurile Fiorentinei

Sinisa Mihaijlovic a vorbit, ieri, despre situatia lui Mutu. Antrenorul afirma ca a discutat cu atacantul român despre incidentul de sâmbata dimineata, si ca acesta si-a prezentat scuze in fata echipei.

“Astept sa vad care este adevarul in acest caz. M-am intâlnit cu el si si-a cerut scuze tuturor. E grav ce a facut si imi pare rau pentru acel baiat. Poate Mutu il va invita pe Berat Racaj la câteva meciuri. Am avut si eu probleme in Piata Spaniei din Roma, am sarit la bataie cu cineva. Mi s-a intâmplat si la Florenta, când jucam pentru Inter. Ma aflam in tribune si spectatorii m-au jignit. M-au facut tigan, era un politist in spatele meu si n-a facut nimic“, a declarat antrenorul sârb.

*Anchetat si dacanu va exista plângere*

Avocatul bucurestean Florin Doran sustine ca ancheta in cazul lui Mutu poate fi demarata din oficiu, chiar daca victima nu depune plângere. „Din ceea ce se cunoaste, iesind dintr-un local din Florenta, Adrian Mutu a lovit un ospatar care a fost internat in spital cu traumatisme si contuzii, având nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale. Fara a anticipa daca Mutu va fi pus sau nu, oficial, sub acuzare, ma limitez a spune ca prevederile art. 582 din Codul Penal Italian incrimineaza «Leziunea personala». Acesta spune ca «oricine cauzeaza cuiva o leziune personala, din care deriva o boala a corpului sau a mintii, este pedepsit cu inchisoare de la trei luni la trei ani». Aici intervin doua situatii: daca spitalizarea este mai mica de 20 de zile, «si nu intervine nici una din circumstantele agravante, delictul se va pedepsi in urma depunerii plângerii de catre victima». In cazul lui Mutu, stim ca victima necesita 25 de zile de spitalizare, situatie in care anchetatorii nu mai sunt conditionati de o plângere a victimei, ci pornesc instrumentarea dosarului din oficiu. Mi-as permite, totusi, sa sugerez luarea in considerare a unuia dintre principiile fundamentale ale dreptului european si anume prezumtia de nevinovatie”.

Flavius Dobrescu

Ultimele stiri

  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Exit mobile version